maandag 26 mei 2008

Nog wat nieuws binnengekregen!

Ja, ja, het kan niet op!
Vandaag kreeg ik ook mijn bestelling van Zink & Zo binnen. Spannend!!


Wat is het leuk ingepakt !!! Ik vind het bijna zonde om het uit te pakken.En dit is de inhoud. Ik had een paar nostalgische kaarten, een paar soortje kant, 2 stenen hartjes (zo lief), en een metalen hartje besteld. Ik ga vast en zeker nog eens wat bij d'r bestellen.

En ik kreeg er ook nog een zakje met medaillon pepermunt bij.

Naar een stoffenwinkeltje geweest.

Ik ben ook nog naar een klein stoffenwinkeltje geweest, en daar hadden ze toch een geweldige spulletjes! Ik ben er helemaal bij mee. Ze hadden hele mooie kantjes.


En ze hadden er hele mooie knopen, hangertjes en medaillon's en hangertjes. Kijk maar eens hoe leuk en schattig.
Nieuwe spulletjes 2

Ik had nog een cadeaubon van een tuincentrum (nog van mijn verjaardag, een half jaar terug), en die heb ik afgelopen vrijdag maar even besteed. Ik heb er een heloeboel spulletjes voor uit gezocht. 2 Kransjes, 2 houten potjes, 2 glazen potjes met kaarsjes erin, 2 mooie olielampjes en 4 hele mooie servetringen. Nou, dat is niet mis he?


Nieuwe spulletjes!

Afgelopen woensdag was ik met m'n zus Elly naar de kringloop bij het kerkje. Ze verkopen daar van alles en nog wat, en de opbrengst is dan voor het kerkje. Ik heb van alles en nog wat gekocht. Deze leuke lap stof zag ik liggen, leuk voor een kussentje o.i.d, en hij koste me maar 50 cent.
Deze ijzeren onderzetter vond ik ook zo schattig. kostte ook maar weinig dus ik dacht die gaat ook mee.

Ook nog een oud setje met knoopjes gevonden


Dit lijstje met oude plaat vond ik er gewoon leuk uitzien. Ik denk dat ik het lijstje nog even wit ga schilderen en ik zie nog wel waar ik het hang.


Deze vond ik ook wel heel gaaf. Een oud muziek boekje. Hier en daar op het web zie ik dat er van alles en nog wat mee gemaakt word, dus daar wil ik me ook eens aan wagen. Het papier heb ik alvast maar.

Dit zwartmetalen dienblaadje met scheikunde flesjes vond ik er ook. Het dienblaadje is dan wel geen oudje, maar ik vond hem wel schattig, en zo met die flesjes erop staat het erg gezellig.Deze schattige maria medaillonnetjes heb ik ook bij de kringloop van het kerkje vandaan. Ik vond ze zo schattig, mijn oog viel er zomaar op. Er waren er negen, dus die heb ik gelijk allemaal maar gekocht! Ik weet nog niet wat ik ermee ga doen, maar je kunt ze alvast maar hebben toch?zondag 18 mei 2008

Naar het strand.

Nog weer even een LO van het scrap van A tot Z magazine.
Ze hebben wel eens wat aparte papiercombinatie's, die ikzelf misschien niet zo gauw bij elkaar uitgezocht zou hebben, maar toch vind ik het leuk om juist daarmee een leuke LO van te maken. En het is dan wel eens zoeken naar de juiste foto's, maar ik vind dat me dat bij deze LO aardig goed gelukt is al zeg ik het zelf. De foto's zijn vorig jaar gemaakt op het strand bij ons vlak bij. Het was zo'n lekker nazomer (begin najaars) weertje en toen zijn we 's avonds nog even met de kinderen en de honden naar het strand geweest. Dat doen we wel vaker en we genieten daar allemaal (zeker ook de honden) van. Ik zie nu aleen dat ik mijn journal nog niet geschreven heb. Maar goed, daar komt in het kort te staan wat ik nu hier ook geschreven heb.

donderdag 15 mei 2008

Freestyle scrappen

Ik heb mee gedaan met de wedstrijd van April op het creatief scrapworkforum. De opdracht was: maak een freestyle LO. Dat had ik nog nooit gedaan, dus ik vond het eigenlijk best wel moeilijk. Maar, toch aan de slag gegaan, en dit was het resultaat. Ik vond hem eigenlijk best wel leuk geworden. De wedstrijd had ik niet gewonnen, maar ik vond het wel heel erg leuk om mee te doen. Zo maak je ook weer eens wat anders.
maandag 12 mei 2008

Heerlijk weer.


Zo, het is even een tijdje rustig geweest op mijn blog. Ik heb heerlijk genoten van het mooie weer, en ben met de kinderen lekker naar het openlucht zwembad hier in het dorp geweest. Daardoor ben ik ook niet aan het knutselen geweest, daar was het veel te lekker weer voor. Ik ben wel lekker in mijn tuintje aan het studderen geweest. Het is een piepklein tuintje, maar ik ben er zelf wel heel erg blij mee. ik mag er ook graag lekker in rommelen.