woensdag 25 juni 2008

Nieuwe spulletjes, traktatie op school.

Zo, ik heb mezelf weer even verwent met wat mooie spulletjes. Via het internet heb ik bij stampedhouse wat leuks besteld. Een paar vellen met een heleboel mooie vintage plaatjes erop, een aantal vellen scrappapier (20 bij 20) van Tim Holtz, een paar mooie stempels en een vel met oude teksten erop. Ik ben er weer superblij mee, en heb gelijk weer zin om wat te knutselen (het stond een beetje op een laag pitje namelijk).


Onze oudste was afgelopen zondag 7 jaar geworden, en dus moesten we maandag natuurlijk trakteren. En verzin dan maar weer eens wat. Nu hadden ze bij de action van die leuke kikker lolly's, en heb ik de traktatie daar een beetje omheen gemaakt. Een kikker op een eilandje, in het water. Ziet er gezellig uit toch?zondag 15 juni 2008

Mijn kaarten van the biggest swap everZo, ik neem aan dat mijn kaarten van the biggest swap ever inmiddels aangekomen zijn bij mijn swap maatjes, dus mag ik ze nu wel op mijn blog plaatsen. Ik heb 2 kaarten verstuurd, 1 naar iemand hier in nederland, en 1 naar iemand in maleisie. Ik vond het erg leuk om ze te maken, en ik hoop natuurlijk ook dat de ontvangers ze leuk vonden.

dinsdag 10 juni 2008

Blog candy Karin

Karin, die de biggest swap ever organiseerde, heeft nu een blog candy waar je je op in kan schrijven. Je kunt een hele leuke prijs winnen, moet je maar even kijken:
http://karinhoeve.blogspot.com/

En zo zijn er nog meer met een blog candy. Met superleuke prijzen.
Zoals deze van Lil'Deb http://www.lildebstampscrap.blogspot.com/

En deze van Ella bella http://www.ellabella08.blogspot.com/ Take a look.

maandag 9 juni 2008

Biggest swap ever.

Van het weekend heb ik mijn 2e kaart ontvangen van the biggest swap ever. Ik was zeer nieuwschierig, want het zat helemaal in een doosje. En in dat doosje zat nog weer een doosje, en dat 2e doosje was als het ware de kaart. Zo'n ontzettend leuk idee! Hij kwam van Stacy uit Orlando, Florida. Ik vond hem echt heel erg leuk. Ze had hem super mooi gemaakt. Thanks Stacy!


woensdag 4 juni 2008

Wedstrijd mei CSW

Op het forum van het CSW (creatief scrap work) organiseren ze elke maand een scrap wedstrijd. Het is dan de bedoeling dat je een LO (lay out) maakt met een bepaalde opdracht. En ik vind het leuk om daar aan mee te doen. De opdracht van de maand mei was: maak een echte (stoere) mannen LO. En aangezien mijn gezinnetje alleen (buiten mij om) maar uit mannen bestaat dacht ik dat dat wel moest lukken. Ik vond hem zelf wel erg leuk geworden. Helaas niet gewonnen, maar dat maakt niet uit.
maandag 2 juni 2008

Alweer een nieuw pakketje!

Tja, ik kan er niets aan doen, maar zink & zo is helemaal mijn soort winkeltje, dus ik heb alweer wat besteld bij ze. Het is gewoon een feestje als je het pakketje binnen krijgt. Zo mooi ingepakt, ze maakt er wel werk van hoor.

Ik had een envelop besteld en daar zaten allemaal (wel 50) mooie plaatjes in, in de stijl van poezie plaatjes. Schattig he?

En dit was de rest. Weer een aantal medaillonnetjes, ouderwetse muntjes, nog een paar kaarten en een soort band, in 3 kleuren. Zo, nu ga ik eerst maar eens wat maken met al mijn mooie, nieuwe spulletjes. Ik ben er in iedergeval weer erg blij mee!


Biggest swap ever.

En ik kreeg vandaag mijn eerste award. Ik kreeg hem van Karin: http://www.first-swap-blog.blogspot.com/
Zij heeft the biggest swap ever georganiseerd. En het is een swap van zelf gemaakte kaarten. En er doen mensen van over de hele wereld aan mee. Het is de bedoeling dat ik 2 kaarten maak en die verstuur naar iemand, en ik krijg ook 2 kaarten terug. Karin heeft elke week een andere swap op haar blog staan, en het is heel leuk om aan mee te doen. Ga maar eens een kijkje bij haar nemen.

En zaterdag kreeg ik al mijn eerste zelfgemaakte kaart door de bus. Hij is van Nel. Het thema was zomer en bloemen. Nel, bedankt, ik vind hem heel mooi en gezellig.

Weekendje weg.

Van het weekend ben ik naar de Ardennen geweest. Mijn vader werd 65 jaar, en dat vierde hij in de Ardennen. Mijn vader en moeder hebben daar een vakantie huisje gekocht. En een paar jaar geleden kwam het persel naast hun te koop, en dat hebben mijn zussen en ik (met aanhang) toen gekocht. Hier even een sneak peek van hoe het er bij ons binnen uitziet.


En van mijn tante, die uit Frankrijk over gekomen was voor mijn vaders verjaardag kreeg ik nog dit schattige antieke slabbetje uit omstreeks 1920, met een lief kaartje erbij. Is dat nou niet leuk? Ik en mijn zussen kregen er allemaal eentje.

Tante Tons, ik weet dat u regelmatig op mijn blogje kijkt dus bij deze nagmaals bedankt voor dit schattige slabbetje. Ik ben er heel blij mee.