donderdag 25 december 2008

Mijn kerstcadeautjes !!!!!!

Kijk, dit zijn nou mijn kerstcadeautjes. Wat zijn ze schattig he? Ik ben er helemaal verliefd op. We gingen er eigenlijk voor ééntje, maar we konden niet kiezen, dus hebben we ze alletwee maar meegenomen. Een zwarte en een gevlekte Jack russel. Een mannetje en een vrouwtje. Ze zijn hartstikke lief en het gaat ook supergoed samen met onze andere hond Fido.
Ik hoop dat jullie van honden houden want er zullen natuurlijk nog een hoop foto's volgen van dit span, dat snap je natuurlijk wel. Mijn kerst kan in iedergeval niet meer stuk.
zondag 21 december 2008

Kerstsfeer

Dit is een impressie van mijn huiskamer in kerstsfeer. De boom is rood met wit, en er zitten allemaal leuke en gezellige vilten kersthangertjes en slingers in. De gingerbread mannetjes heb ik zelf gemaakt.donderdag 18 december 2008

Vrolijk kerstfeest!!

Zo, hier even een kleine impressie van ons huis in kerstsfeer.
Het is de entree van het huis; het halletje. Er staat daar een dressoir met een spiegel daarboven, en daar het ik met spuitsneeuw en een sjabloon 'gelukkig kerstfeest' gespoten. En op het dressoir staat een etagére met kerstkransen erop en 2 windlichten met hyacinten erin. De eikebladkrans van van de herfst heb ik bespoten met sneeuw en er een hangertje met bellen in gehangen.
Volgende keer komt de huiskamer aan bod.


Ik heb tussendoor nog een heel erg leuk (al zeg ik het zelf) memobord gemaakt. Het lijstje had ik in de herfstvakantie in de Ardennen gekocht voor 1 euro maar. Ik heb hem een ander kleurtje gegeven en er kippengaas achter geniet. Zo simpel, en toch zo'n leuk resultaat. En de lijst is bewerkt met een leuk rozenhoutsnijwerkje, wat je op de 2e foto goed kan zien.


zondag 14 december 2008

Kerst in aantocht.

Sorry, sorry, het is al weer even geleden dat ik voor het laatst een post geplaatst heb, maar ik heb het druk, druk, druk. Veel aan het werk, en de tijd dat ik vrij ben ben ik met de kids naar de sport, en heb ik ook de nodige dieren die verzorgd moeten worden. Maar verder geen gezeur, het is een hele gezellige tijd. Ik ben ook aldoor wel in huis aan het grutten, maar ben nog lang niet klaar, dus er volgen nog foto's van ons huis in kerstsfeer. Hier alvast een zoethoudertje.