maandag 9 februari 2009

Happy birthday part 2

Ik kreeg een beetje commentaar dat ze spongebob nou al lang genoeg gezien hadden, dus werd het weer tijd voor een nieuwe post. Maar aangezien we midden in een verbouwing zitten en alles onder het bouwstof ligt, en mijn hele huis vol met balken en planken liggen had ik ook niet zoveel leuks om te fotograveren in huis. Maar ik had nog een verlate verjaardags visite van mijn schoonzus en zwager en die hadden een ontzettend leuk cadeautje meegebracht. En helemaal zelf gemaakt door mijn zwager. Een leuke zinken bak met kruidenplantjes erin. En er hing ook nog een leuke loden label aan.


En ik had van Elly al zo'n leuk notitieboekje gekregen, maar dat was nog niet alles, ze had er ook nog een lief stapeltje met mooie geborduurde servetten bij gedaan. Ze was ze op mijn verjaardag vergeten mee te nemen, vandaar dat ik ze wat later kreeg. Ik vind ze echt heel schattig.En, naar aanleiding van de 'biggest card swap ever' waar ik vorig jaar aan mee gedaan had kreeg ik ook een heleboel zelf gemaakte kaarten voor mijn verjaardag. Echt superleuk allemaal, en vanuit de hele wereld; Australie, Italie, Amerika, Engeland en natuurlijk ook vanuit Nederland.
Ik had er aleen nog geen foto's van gemaakt vandaar dat die ook een beetje verlaat zijn. Maar ik wilde ze graag nog even laten zien.
En ik had ook nog even tijd om wat te naaien. Ik zag in menig webwinkeltje van die leuke knijperzakjes voorbij komen, en ik vond ze zo grappig, dat ik me er ook aan gewaagd heb. En ik moet zeggen; ik ben best tevreden met het resultaat. Ik vind hem leuk geworden.