vrijdag 27 maart 2009

Getagged

Ik ben getagged door Lidwien van Lili M om mijn 6e foto uit mijn 6e folder te laten zien. Nu had mijn 6e folder maar 1 foto, dus is die het geworden. Nou, dit is hem hoor.

Dit was een foto van mezelf van vroeger (dat ik nog jong was). Uit mijn amateurmodellentijd. We hadden in het dorp een fotoclub (nog steeds trouwens) en die vroegen wel eens meiden om als model te fungeren. Meestal waren dit meiden, die kennisen van één van de leden waren. Zo was een vriend van mijn ouders ook zo'n hobbyfotograaf en die had mij een paar keer gevraagd. Nou, en dit was een van de foto's die hij gemaakt heeft. Het was een analoge foto maar die heb ik ooit een keer ingescand.

Nu zal ik nog even 6 andere bloggers taggen die ook hun 6e foto uit hun 6e map mogen laten zien.

Het lieveheersbeestje
Tea time
La Flotte
Casa nostra
Harten 3
The old and the beautiful

Ik ben zeer benieuwd wat jullie foto's zijn.

donderdag 26 maart 2009

Awards en Amaryllis.

Ik kreeg maar liefst 2 awards uitgereikt! De kreativ blogger award. Daar ben ik natuurlijk super trots op, het is toch leuk dat je blog bekeken word en helemaal als de mensen het waarderen wat je allemaal post. Ik kreeg er 1 van Evelien van teatime . Ze is nog maar net met haar blog begonnen maar ik vind het nu al erg gezellog op haar blog. En de 2e award kreeg ik van Pien van something and more... Ook dit is een heel gezellig blog over huis, tuin en interieur.
Meiden, heel erg bedankt voor deze awards. Nu is het de bedoeling om de award weer door te geven aan 7 andere bloggers, maar daar moet ik nog even over nadenken, want ik zag dat deze award al door vele mensen is ontvangen.En deze mooie Amaryllis heb ik zelf opgekweekt uit een bol. Hij is prachtig geworden. Maar hij werd voor de vaas waar ik de bol in had gezet iets te topzwaar, dus heb ik hem er toch maar uitgesneden en op de vaas gezet. Ik vond hem zo mooi, dat ik hem even op de foto moest zetten. Ik heb er 2 maar die andere is nog niet helemaal in de bloei.


Posted by Picasa

vrijdag 20 maart 2009

Bloemen en beestjes.

Zo vertel ik twee posten terug nog dat ik nooit bloemen krijg, en prompt krijg ik gister een bos rozen! Ik had namelijk op marktplaats iets gratis af te halen gezet, en toen ze het kwam halen nam ze een bos bloemen mee, nou dat is toch wel attent. Ik heb er wel zelf even een boeketje mee gemaakt met wat groen uit de tuin, en mijn 2 nieuwe kleine kannetjes die ik van de week bij de kringloop gekocht heb er mee gevuld.


Zo, en nu nog even een foto van Eddie, die morgen alweer 1 week is. En nog een paar foto's van de pups, die ondertussen al ontzettend groot (voor zover mogelijk is) zijn geworden. Joris, de stiekemerd ging heerlijk op de bank liggen slapen (wat natuurlijk niet mag). Maar voordat ik hem eraf stuurde heb ik er eerst een paar foto's van gemaakt, want hij lag wel heel erg lekker.zaterdag 14 maart 2009

Nieuw leven!

Wat heerlijk, het voorjaar is in aantocht, en wat is er dan leuker dan jonge lammetjes en dartele veulentjes in de wei. Nou, dat dartele veulentje zal ik vaak gaan zien hoor. Mijn pony Sarah heeft namelijk haar veulentje gekregen vanmorgen!!!! (samen met haar mannetje Elco natuurlijk, maar die heeft er niet zo heel veel werk aan gehad). Het is een hengstje en hij heet Eddie. Is het niet een schatje?


woensdag 11 maart 2009

Flowers.

Bloemen, ik ben er gek op. Ze brengen zoveel kleur en sfeer in huis. Toch moet ik eerlijk bekennen dat ik voor mezelf niet zo heel vaak bloemen koop. Ik vind het dan ook heerlijk als ik zo nu en dan een bloemetje krijg (hint voor mijn mannetje...). Soms verkopen ze op het werk ook wel eens wat bosjes bloemen, en wat er dan na afloop over is mogen wij dan mee naar huis. Daar ben ik wel voor te porren natuurlijk. Zo ook deze gele roosjes. Met wat groen uit de tuin maak ik daar dan een gezellig bosje van.

En zo was er ook een bosje met roze roosje over en die wilde ik natuurlijk ook wel mee naar huis. Met wat skimmia uit de tuin erbij heb ik m'n armeluizen zilveren vaasjes voorzien van een mini boeketje.woensdag 4 maart 2009

I am still alive!

Ja hoor, ik ben er nog. Het is zowat alweer een maand geleden sinds mijn vorige post (schaam).
Maar we zijn nog steeds volop aan het klussen in huis zodat het bloggen er een beetje bij in schiet. Ik heb ook al een maand niet meer bij jullie gekeken, dat ga ik straks ook even doen. De verbouwing is al bijna klaar, ik heb straks een hele mooie naai en knutselkamer (ik kan niet wachten...) en de jongens hebben een ruime speelzolder. De speelzolder is al klaar, al het speelgoed heb ik naar boven gesjouwd. Wat een spullen hebben die kids toch. De vloerbedekking hebben ze zelf uitgezocht. Ze zijn heel erg blij met hun eigen zolder. Er moet nu alleen wat afgewerkt worden en nog heel veel geschilderd want de overloop is ook onder handen genomen (daar zitten 4 deuren) en de trap naar boven kon ook wel weer een likje verf gebruiken. We zitten dus nog steeds een beetje in de troep, maar het end is in zicht. In de kamer zijn ook de meeste spullen weer weg, dus ik had wel weer zin om het weer wat gezellig te maken in huis. Op de salontafel heb ik een paar bosviooltjes gezet. Die zijn zo ontzettend schattig, en geven al een beetje het voorjaarsgevoel. Het tafellopertje heb ik trouwens zelf genaaid van 2 theedoeken (dat idee heb ik een tijdje terug gezien op de blog van harten3 ).

Ik had nog even 2 leuke potten gekocht voor mezelf. Daar had ik zomaar zin in. Ik had ze natuurlijk helemaal niet nodig, en moest flink wat verschuiven om een plekje voor ze te vinden, maar ze staan erg leuk, ik heb ze in de keukenkast gezet. Met een Muehlenbeckia erin.


En ik kwam ook nog deze leuke rieten bollen tegen, met een opening erin voor een plantje. En ze waren ook nog eens in de opruiming, dus kon ik ze helemaal niet laten liggen natuurlijk, dat snap je wel. Leuk met narcissen erin. Ik heb gekozen voor 'bridal crown', die vind ik altijd erg schattig.