dinsdag 16 februari 2010

Haiti veiling

Onlangs werd er op het picasa forum een veiling gehouden voor Haiti. Je kon dan spulletjes doneren en je kon bieden op spulletjes van een ander. Ik had op een schilderijtje van Myrna  geboden, en die kreeg ik van het weekend binnen.

005

En natuurlijk had ze er nog wat extra’s bij gedaan (ze kan het ook niet laten), een geurzakje met dezelfde print als het schilderijtje.

004

002

Het was ook zo mooi verpakt! Maar ik was te nieuwsgierig, dus had gelijk de verpakking eraf gehaald, dus heb daar geen foto van gemaakt, maar zoals je hier onder nog kunt zien zag het er natuurlijk erg mooi uit. Met mooie hangertjes eraan.

003

Wat een schattige afbeelding he?

001

En zo staat het in de woonkamer, ik had bij m’n zus van het weekend een leuk draad haakjes rekje (van Braxton) gekocht, en daar heb ik ze aan gehangen.

001

Naast m’n etagere met kleine vaasjes met gipskruid.

002

003

005 

Met daarbij een chocoladekleurig zeephartje wat ik met valentijnsdag van mijn penvriendin heb gehad.

005

004

woensdag 10 februari 2010

Labels

Zomaar even wat aan het knutselen geweest. Niet zo heel erg bijzonder, maar het geeft een leuk resultaat. Ik heb zelf labels geknipt en bestempeld.

001

Ik heb ze in label model gemaakt en in hartjes model. Leuk om aan een cadeautje te hangen of mooi om een paar samengebonden kaarsen.

003

002 

En toen ik toch zo lekker bezig was heb ik ook nog een paar lavendel punten gemaakt. Zo eenvoudig om te doen, maar het staat heel erg gezellig.

004

006

005

Zo, nu ga ik maar weer verder met het huis schoonmaken, dat moet ook gebeuren *zucht*  niet mijn favoriete bezigheid.

Groetjes Antoinette