dinsdag 30 maart 2010

Bijna pasen….

Nog maar een weekje en dan is het pasen. En daar hoort natuurlijk een in paas gedecoreerd huis bij! Ik moet zeggen, het heeft wel eventjes geduurd bij me, want we zijn de voortuin aan het opknappen (daar later foto’s van, want het is nog niet helemaal klaar), maar toch nog even wat leuke hoekjes gecreeerd.

2 Wilgekatjes in glazen vazen gezet.

webwinkel paashuis 009

De hazenfamilie een plekje gegeven, kijk ze lekker zitten in het zonnetje.

webwinkel paashuis 004

De eierenbokalen weer met eieren gevuld,

webwinkel paashuis 007

webwinkel paashuis 006

En de kwarteleitjes weer een plekje gegeven.

webwinkel paashuis 008

Maar ik ben ook nog even aan de knutsel geweest voor de pasen. Ik heb uit hout 2 eieren gezaagd en die heb ik beplakt met papier, plaatjes en lint.

webwinkel 017

webwinkel 018

webwinkel 019

Ik heb een beetje een bruine variant gemaakt en een wat grijs/zwarte variant. Misschien is dat op de foto niet zo goed te zien.

webwinkel 020

webwinkel 021

webwinkel 022

Nu heb ik ook nog piepschuim eieren liggen, dus ik hoop dat ik eraan toe kom om die ook nog te beplakken voor de paas. Die komen in de volgende post!

Groetjes Antoinette.

maandag 22 maart 2010

Paasswap

Er werd op het picasa forum weer een swap georganiseerd! En ik mag daar graag aan mee doen, dus ik had me gelijk opgegeven. En dan wordt je gelinkt aan iemand die je eigenlijk helemaal niet kent, en daar moet je dan iets voor maken met betrekking tot de paas. Daar gaat natuurlijk wel wat denkwerk aan vooraf. Via de mail kwam ik er achter dat mijn swapsis wel van rose houdt. Nou, dat vond ik nog eens leuk om me in uit te leven! Dit is wat ik maakte voor haar. Een paas kastje, een vogelhuisje en een houten hangei.

swap 008

swap 001 

swap 003

swap 002 swap 004  swap 005 swap 006 

Maar natuurlijk ben ik ook super verwent! Ik bleef maar cadeautjes uitpakken. Kijk maar even met me mee…

swap 014 

swap 016swap 017  

  Een mooi kussen, in een heel erg schattig stofje, en dat stofje kwam ook weer terug in het hartje op de mooie krans en op de voorkant van het notitie boekje. En nog een ontzettend leuk boekje over tuinieren.

swap 018

swap 019

Voor de jongens had ze ook nog wat leuks erbij gemaakt. 2 Leuke paashazen met hun naam erop!

swap 023

Dit is het geheel bij elkaar. Er zat ook nog een ‘do not disturb’ bordje bij. Die moest ik als eerste uitpakken dus die kon ik natuurlijk mooi op de deur hangen tijdens het verder uitpakken van mijn swap :)

swap 021

Ik ga nog even nagenieten van mijn swap.

Gezellige week!

Groetjes Antoinette.

zondag 7 maart 2010

Spring is in the air!

Nou, ik heb jullie al zoveel sneeuwfoto’s laten zien ondertussen, dat ik het tijd vond voor wat voorjaar op mijn blog.

lentetuin 009

lentetuin 010

lentetuin 008

Ik ben vanmorgen naar de Lentetuin in Breezand geweest. Daar laten bollenkwekers hun mooiste waar zien. Het is net zoiets als de keukenhof, maar dan binnen.

lentetuin 006 lentetuin 016

Dit zijn de tulpen van mijn zwager, en daar heeft mijn zus een heel mooi bloemstuk mee gemaakt.

lentetuin 002       lentetuin 001

lentetuin 004  Nou, vooruit, hier nog 1 foto met sneeuw, het thema was rusland, dus daar hoorde natuurlijk ook een beetje sneeuw bij.

 lentetuin 007

lentetuin 015

lentetuin 014

Er was ook een bloemschikker, en die had een soort van etalage’s gemaakt, en ik vond deze paspop wel erg mooi in d’r jurk.

lentetuin 011

Zo, ik denk dat ik nu wel behoorlijk wat voorjaar op mijn blog heb gehaald. Nu thuis nog alles een beetje opvrolijken.

Geniet van het mooie weer!

Groetjes Antoinette.

vrijdag 5 maart 2010

Post!

Dat ik van vakantie terug kwam, lagen er wel 3 enveloppen op de mat! Dat is natuurlijk leuk thuis komen.

De ene envelop was van Myrna. Ik had op picasa  bij haar foto’s gereageerd op van die leuke nummerplaatjes, en toen had ze mij die zomaar opgestuurd! Wat een lieverd he? En natuurlijk weer heel leuk verpakt, en nog wat extra’s erbij. Myrna, nog heel erg bedankt voor je leuke pakketje!

014 017

020

022

018 

En het tweede pakketje was van Rozen en kant. Deze winkel is er helaas nu mee gestopt, maar ik kon nog dit mooie kruis van haar overnemen. Die wilde ik al een hele tijd hebben. Ze had er ook een mooi rozen labeltje aan gehangen.

045 046

Bij het kruis mijn wishing stones, die ik op vakantie had gekocht. Ze kwamen gewoon bij de wibra vandaan hoor, dus die hebben ze hier in Nederland vast ook wel. Maar ik vond ze erg leuk.

047 048

Van het geheel nog even een collage gemaakt.

gekochtgekregen4

En het 3e pakketje was van Het witte luik. Ik had op menig blog al een pakketje van haar voorbij zien komen, en ze heeft hele leuke spulletjes dus ik dacht laat ik ook eens wat bij d’r bestellen.

027

025  Het was allemaal zeer mooi en zorgvuldig ingepakt.

028

Ik had een paar kaarten, lint, bedeltjes (sleuteltjes) houten hartjes en een aantal zegels gekocht.

En ik was nog even bij de kringloop naar binnen gewipt, en wat ik daar vond…… Daar zijn jullie allemaal jaloers op denk ik. Een boek met allemaal advertentie’s van 1830 tot 1930. Echt helemaal vol, wel 144 pagina’s. Ik dacht eerst leuk om te verknippen, maar dat vind ik eigenlijk toch wel zonde. Ik ga in ieder geval eerst al die advertentie’s eens lezen. Je lach je rot. Van roestvrije corsetten tot mensen die zichzelf uithuwelijken  (voorloper van relatie planet) tot een aan elkaar gegroeide tweeling die je kunt gaan bekijken voor 25 cent.

033 030

031

029

gekochtgekregen1

Zo, ik kan weer een tijdje vooruit met m’n spulletjes!

Ik wens iedereen een heel gezellig weekend, en ik ga van het weekend al jullie blogs weer even een bezoekje brengen want ik heb het de laatste tijd een klein beetje verwaarloosd.    *Sorry*

Groetjes Antoinette.