zondag 26 september 2010

Ik leef nog hoor!!

Sorry meiden, maar ik had de afgelopen tijd eigenlijk niet zo veel inspiratie, creatie, puf en tijd om te bloggen. Ook heb ik al een tijdje bijna niet gereageerd op jullie blog’s, al heb ik wel bij iedereen even gekeken. Ik weet het niet, misschien had ik even een blog-burnout. Maar ik ben er weer hoor, en ik zit weer boordevol ideen. Nu alleen nog even geen creatie’s om te laten zien, maar wel even de foto’s van vanmorgen. Ik was heerlijk met de jongens en de honden even naar het strand. Het was een super weertje daarvoor.

voetbal, strand 002

voetbal, strand 003

De kinderen en de honden genieten volop, en ik natuurlijk ook. De laarzen van de jongens zaten bijna tot de rand vol met zand. Ik heb nu mijn eigen strandje in de voortuin waar de laarzen zijn uitgetrokken.

voetbal, strand 012

Dit is onze boef Joris, een black&tan Jack russel.

voetbal, strand 014

voetbal, strand 015

En dit is Fido, onze Friese stabij.

voetbal, strand 007

En dit is Floortje, het zusje van Joris. (met haar nieuwe Paris hilton style halsbandje met (nep)diamantjes erop haha).

voetbal, strand 024

Gewoon genieten op het strand en heerlijk tot rust komen, ik ben toch heel erg blij dat ik vlak bij het strand woon. Eigenlijk niet om te zonnebaden op een overvol strand, maar om heerlijk te wandelen of uit te waaien of schelpen te zoeken.

voetbal, strand 023 

voetbal, strand 025

voetbal, strand 032 voetbal, strand 033

 

 

 

 

voetbal, strand 030

En zelf de meeuwen, waar ik normaal gesproken helemaal niets aan vind, die horen toch ook bij het strand, en dan zijn ze nog leuk ook.

voetbal, strand 035

voetbal, strand 031 

Nou tot snel weer hoop ik, ik ga jullie spoedig allemaal weer bezoeken.

Veel liefs van Antoinette.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥