zaterdag 22 december 2012

*December daily* Dag 22

Jullie dachten waarschijnlijk; waar is de december daily dag 21?? Tja, ik dacht, als de wereld dan toch vergaat, dat lezen ze toch mijn blog berichtje niet meer…….

Maar we zijn er nog!! We zijn helemaal niet vergaan! Maar……. het kan natuurlijk ook gewoon zijn omdat ik het eigenlijk gewoon vergeten was *schaam*. Erg maar waar, sterker nog, ik heb de computer niet eens aan gehad gister.

Any way, ik ben d’r vandaag weer, na een dagje druk op het werk heb ik thuis heerlijk genoten van een lekkere mok hot chocolat. Mét een héél klein beetje rum d’r in.

015

De chocolademokken komen uit manlief z’n kerstpakket.

020

Ze zien er erg leuk uit, en de chocolademelk was heerlijk.

010

Ik heb nog even geprobeerd om een paar foto’s te maken van de kerstsfeer met kaarslicht vast te leggen, maar ik heb daar toch altijd een beetje moeite mee qua lichte.d, hoe doen jullie dat?

013

De advents kaarsen zijn bij mij helemaal in het honderd gelopen, ik heb ze nu maar allemaal tegelijk aangestoken.

014

Ik heb van het jaar een heel lief, klein, schattig kerstboompje, maar ik vind hem super leuk!

Ik ga mijn mandje opzoeken, welterusten voor nu en tot morgen!

Groetjes Antoinette

1 opmerking:

Mirjam zei

Hoi Antoinette,
Het ziet er heerlijk feestelijk uit bij je, met al die kerstversieringen. Dat foto's maken met zulke verlichting blijft hier ook altijd lastig. Oh en die chocomelkbekers, wat zijn ze leuk zeg, en met zo'n druppeltje rum in de chocomel is het nog veel lekkerder ja....
Ik wens je een heel fijne dag, en geniet met z'n allen van de kerstvakantie..
Lieve groet,
Mirjam