maandag 26 oktober 2009

Herfst vakantie

ardennen herfst 2009 032

Zo, ik ben gister terug gekomen van een heerlijk weekje Ardennen. We hadden prachtig weer dus we hebben super genoten. Mike had zijn racefiets mee, dus die was lekker te fietsen en ik heb lekker gelezen, gepuzzeld en geshopt. En we hebben boswandelingen gemaakt We zijn ook nog naar een broccante markt geweest en daar heb ik weer leuke spulletjes gekocht. Ik zal er snel wat foto’s van maken. We zijn dus heerlijk uitgerust en weer opgeladen.

    ardennen herfst 2009 036ardennen herfst 2009 034

ardennen herfst 2009 039ardennen herfst 2009 038

8 opmerkingen:

Elly zei

Hé Twaatje!!! Ik wilde eigenlijk reageren op je vorige post, natuurlijk ook om je welkom thuis te heten, maar zag dat je alweer een nieuwe post gemaakt hebt (had ik nog geen melding van gehad). Zo te lezen hebben jullie genoten, ik had Mike gisteren ook al even gesproken natuurlijk, dus ik was al een beetje op de hoogte. Laat maar gauw je nieuwe spulletjes zien, Owww... ik had ook graag weer even te brocanteshoppen gegaan, maar helaas.... Maar goed, ook wij hebben onze vakantie heel nuttig doorgebracht en daar ben ik echt helemaal super de super blij mee.
Oh Twa, zou je voor mij van je werk een rood met witte stippen suikerpotje en melkkannetje mee willen nemen???? Ik hoop dat ze ze nog hebben!
Greetz je zus!

het lieveheersbeestje zei

Dat ziet er weer heel gezellig uit hoor Twa! Wat een geluk hebben jullie met zo'n heerlijk huisje in de Ardennen!

English style zei

Wat heerlijk dat je lekker een weekje er van tussen bent geweest, weer even opladen voor de komende tijd !
ben benieuwd naar je brocante spulletjes :)
Groetjes Yvonne

Something White zei

Echt wel super als je zo´n ´uitvalsbasis´ hebt, en dan nog in de mooie Ardennen! Ik had begrepen dat jullie daar een vakantiehuis hebben? Even uitwaaien en een frisse neus halen in de prachtige natuur daar. Dan ben je gelijk weer klaar gestoomd voor de komende maanden :)
Fijne dag nog, tot gauw!
Ps. die kussentjes in een vorige post zijn echt tof! Vooral die opdruk bevalt me.

Mayflower zei

Hoi Antoinette, welkom terug, wat heerlijk dat de batterij weer is opgeladen, De foto's zeggen genoeg, het ziet er prachtig uit daar. Ben benieuwd naar je nieuwe spulletjes.
Fijne week en groetjes, Mea

my day zei

Hoi Antoinette,
wat heerlijk dat je het zo fijn hebt gehad daar in de Ardennen. Het is hier nu herfstvakantie en we doen het hier ook lekker rustig aan met af en toe een uitstapje. Ben benieuwd naar je gekochte spulletjes.
Groetjes, Ingrid.

Anoniem zei

Hallo Antoinette,
Super dat je zo'n fijne vakantie hebt gehad !! Dat van die racefiets ken ik ook :)) Daar kan mijn man ook niet zonder ;)
Lekker dat ieder zo ook zijn eigen favoriete dingetjes kan doen.... dat brocante winkelen klinkt mij dan weer heel bekend in de oren :)
Groetjes, Janneke.

Cindy at her Country Home zei

Ha lieve Antoinette, heb heel wat in te halen op de blogs kan eindelijk weer bijlezen en nu heerlijk relax bij jou beland met Michael Jackson op de achtergrond. Nou voor jou is dit toch wel een heerlijk "THIS IS IT" post, lekker een week tussenuit en de batterij opgeladen. En ik heb heerlijk gezeten bij je ontzettende leuke kussens, hoe kom je toch aan al die leuke koopjes! Ben alweer benieuwd met wat voor leuke brocante koopjes je hebt meegenomen..., Liefs van Cin x