vrijdag 5 maart 2010

Post!

Dat ik van vakantie terug kwam, lagen er wel 3 enveloppen op de mat! Dat is natuurlijk leuk thuis komen.

De ene envelop was van Myrna. Ik had op picasa  bij haar foto’s gereageerd op van die leuke nummerplaatjes, en toen had ze mij die zomaar opgestuurd! Wat een lieverd he? En natuurlijk weer heel leuk verpakt, en nog wat extra’s erbij. Myrna, nog heel erg bedankt voor je leuke pakketje!

014 017

020

022

018 

En het tweede pakketje was van Rozen en kant. Deze winkel is er helaas nu mee gestopt, maar ik kon nog dit mooie kruis van haar overnemen. Die wilde ik al een hele tijd hebben. Ze had er ook een mooi rozen labeltje aan gehangen.

045 046

Bij het kruis mijn wishing stones, die ik op vakantie had gekocht. Ze kwamen gewoon bij de wibra vandaan hoor, dus die hebben ze hier in Nederland vast ook wel. Maar ik vond ze erg leuk.

047 048

Van het geheel nog even een collage gemaakt.

gekochtgekregen4

En het 3e pakketje was van Het witte luik. Ik had op menig blog al een pakketje van haar voorbij zien komen, en ze heeft hele leuke spulletjes dus ik dacht laat ik ook eens wat bij d’r bestellen.

027

025  Het was allemaal zeer mooi en zorgvuldig ingepakt.

028

Ik had een paar kaarten, lint, bedeltjes (sleuteltjes) houten hartjes en een aantal zegels gekocht.

En ik was nog even bij de kringloop naar binnen gewipt, en wat ik daar vond…… Daar zijn jullie allemaal jaloers op denk ik. Een boek met allemaal advertentie’s van 1830 tot 1930. Echt helemaal vol, wel 144 pagina’s. Ik dacht eerst leuk om te verknippen, maar dat vind ik eigenlijk toch wel zonde. Ik ga in ieder geval eerst al die advertentie’s eens lezen. Je lach je rot. Van roestvrije corsetten tot mensen die zichzelf uithuwelijken  (voorloper van relatie planet) tot een aan elkaar gegroeide tweeling die je kunt gaan bekijken voor 25 cent.

033 030

031

029

gekochtgekregen1

Zo, ik kan weer een tijdje vooruit met m’n spulletjes!

Ik wens iedereen een heel gezellig weekend, en ik ga van het weekend al jullie blogs weer even een bezoekje brengen want ik heb het de laatste tijd een klein beetje verwaarloosd.    *Sorry*

Groetjes Antoinette.

12 opmerkingen:

Pierelantijntjes zei

Dat is nog eens leuk thuiskomen! Hele mooie spulletjes heb je. Ik heb pas ook wat van het wille luik wat mogen ontvangen. Prachtig ingepakt allemaal.
Fijn weekend,
Groetjes van Ester

It's me zei

Wauww wat een leuke spulletjes allemaal !

Welkom thuis ! heet dat !!

tja.ik dacht waar ben je nou???

Geweldig dat advertentie boek !!!!

Nou geniet van het weekend .............en het mooie weer!

Groetjes Ria

Patricia zei

Kijk, dat is nog een leuk thuiskomen! Voel je je dan ook niet als een kind op de kermis? Ik krijg altijd al helemaal de kriebels als ik een pakketje open moet maken... zou het goed zijn? hoe ziet het eruit? etc etc...

Ennuh, leuk boek heb je gescoord, is eigenlijk zonde om te verknippen he?

Ik wens je dan ook een fijn weekend!
Liefs Patricia

Kom Achterom zei

Hallo Antoinette,
Ik ben je site gaan volgen maar weet niet of ik al een berichtje aan je heb gestuurd volgens mij niet, ik ben nog maar net actief en zie bij jullie allemaal zoveel mooie en leuke dingen ik ben er af en toe zo in verzeild geraakt dat ik vergeet om wat achter te laten.
Ik kom dan ook niet meer achter de computer weg.
Ik zie dat je een frieze stabij hebt, wij hebben er 2, heerlijke honden we willen niets anders meer, daarnaast hebben we nog onze koningin een maltezer! zij is natuurlijk de baas van het hele stel echt last van grootheidswaanzin maar goed dit was een klein stukje over mij en als ik binnenkort weer bij je langskom gooi ik nog wel wat achter de deur.
hele fijne dag
Yolanda

nieneke zei

Wat een vondst, dat boek! Je bent goed verwend! Maarre: weg met die sneeuw op je banner hoor! Kom maar op met de lente!
Fijn weekend! Nieneke

Hannekie zei

zo dat zie ter allemaal wel heel erg leuk uit zeg. en dat boek...dat is toch helemaal geweldig. echt genieten..
gr hannie

Anoniem zei

Zoo,zo wil ik ook wel thuis gekomen,wat een geweldige spulletjes allemaal en het boek is idd prachtig,wat een geluk dat je zoiets vond,veel plezier met alles,fijn weekend,groetjes Joke.

Home and Lifestyle zei

Heerlijk thuis komen met die leuke pakketjes...als het goed is, is er ook iets van het Witte Luik naar mijn adres onderweg! Daar kan ik mij al op verheugen...ik heb er al eerder iets besteld en het blijft een feest!

Dat boek is heel bijzonder...een prachtvondst!

Fijn weekend! Groetjes, Ingrid

Anoniem zei

Wat heerlijk pakjes mogen uitpakken en nu dan 3 tegelijk!! Mooie spulletjes en advertenties...een boek vol...je weet mensen wel jaloers te maken!! Geniet ervan!!

het lieveheersbeestje zei

Wat een heerlijke vakantie hebben jullie gehad, prachtig daar hoor! En dan nog zo'n fijne verrassing als je thuis komt..super! Geniet lekker van het weekeind, groetjes mama lieveheersbeestje.

Tons zei

Het ziet er allemaal weer erg prachtig uit. Ik ben iedere keer weer verwondert over al het moois dat er in Holland te koop en te krijg is. Ik moet toch eens beter opletten als ik er ben. Geniet ervan van al je leuke spulletjes. Er staat een heel weekend voor de deur. Tante

Bo Butiek zei

Wat een mooie spullen. Wat zijn die wishing stones ontzettend leuk, echt iets waar ik van hou. Groeten, Claudia