donderdag 27 maart 2008

DurbuyIk was lid van scrap van A tot Z van Deagostini, en ik moet zeggen dat daar best hele leuke dingen bij zaten. Ik heb er hele leuke spulletjes en ideetjes aan over gehouden. Het was niet allemaal mijn smaak, maar sommige papiersoorten zag ik gelijk zitten. Zo ook deze, met het item vakantie. Ik heb hem gemaakt over Durbuy. Dat is een piepklein stadje in de Belgische Ardennen, vlak bij ons vakantie huisje waar we regelmatig zitten. Meestal als we daar zijn gaan we in Durbuy even op een terrasje zitten. Heel gezellig stadje met hele leuke winkeltjes en straatjes.

3 opmerkingen:

Elly zei

Zo Twa, niet gek gedaan wijffie!!! Ziet er errug leuk uit! En nou vooral doorgaan hè, met scrappen, dan raak je nog een beetje door die stapel foto's heen!

Anoniem zei

tante zei
Moedig hoor, om zo je eigen site, oftewel, blogspot te maken. Ik geniet van al dit gedoe en probeer ook af en toe te frutselen. Maar jouw foto`s van Durbuy zijn super.
Ik sluit me bij Elly aan. Doorgaan!

Something White zei

Oh Durbuy, ik heb er al heel vaak over gelezen in woonbladen en toeristische gidsen. Er schijnen daar enkele hele mooie Bed & Breakfast's te zitten met schitterende landelijke interieurs. En de streek daar is echt prachtig als ik de foto's ervan bekijk. Gelukzakken zijn jullie hoor!