woensdag 16 juli 2008

Rust


Zo, het is even een beetje rustig op mijn blog, maar ik geniet dan ook heerlijk van de vakantie.
Terwijl ik eigenlijk nog niet eens echt op vakantie ben. De kinderen vermaken zich buiten volop, en ik vermaak me eens lekker met een goed boek. En als ik ook eenmaal 'in' een boek zit, dan kom ik daar ook niet zo gauw meer uit. Dan blijft de boel de boel, en kruip ik lekker op de bank met een goed boek. Heerlijk.

7 opmerkingen:

Marianne zei

Oh boeken, ja daar kan ik me ook helemaal in verliezen. Vooral lekker spannende, zoals detectives. Die moeten in een keer uit, zodat ik weet wie het gedaan heeft voor ik naar bed ga.
Geniet lekker van je vakantie en je boeken!
Groetjes, M

het lieveheersbeestje zei

Heerlijk, een spannend boek lezen...dat moet ik toch ook weer eens doen! Geniet er lekker van!

Miss Marple zei

Hmmm...dat klinkt heerlijk...die ik het weekend ook weer eens, ze hebben toch geen mooi weer voorspeld! Geniet van de rust!

LG - Irma

LiLi M. zei

Heerlijk een goed boek in de vakantie, mij maakt het daarom eigenlijk niet zoveel uit wat voor weer het is. Nou ja, van weken regen word ik natuurlijk ook niet vrolijk! Genietze!

Lief Leuk & Anders zei

Gelijk heb je!!

casa nostra zei

als ik lees is het op vakantie, thuis kan ik er de rust niet (meer) voor vinden. zou het wel willen maar kan er mijn gedachten niet bijhouden, ben altijd met veel te veel dingen in mijn hoofd bezig en kan me daarom niet concentreren. leuke layout heb je gemaakt.

Esther zei

Ben heel erg benieuwd wat je van dit boek vindt! Het staat ook nog op mijn-lees-lijstje!