dinsdag 22 juli 2008

Vakantie, Award en bestellinkje binnen.

Zo meiden, de komende twee en een halve week zullen jullie even niets van mij vernemen, want ik ga lekker op vakantie!!!! We gaan naar de Belgische Ardennen toe. De weersvoorspellingen zijn goed voor de rest van de week, dus dat komt helemaal goed. Lekker uitrusten, zonnen, boeken lezen, broccante's bezoeken en zwemmen. Tot over 19 dagen!!!!

Maar voordat ik ga wil ik jullie even laten weten dat ik een heuze brillante weblog award heb ontvangen!! Is het niet geweldig? Toch leuk dat je blog gewaardeerd word.

Ik kreeg de award van het lieveheestbeestje http://www.hetlieveheersbeestje.blogspot.com/
Lieve lieveheestbeestje; bedankt voor de award!
Nu is het de bedoeling dat ik ook weer 7 mensen een award ga bezorgen, maar ik had bedacht om dat maar na mijn vakantie te gaan doen, dan kan ik eens goed bedenken aan wie ik die ga geven, anders moet ik dat nu gehaast gaan doen en dat wil ik ook niet. Jullie horen daar nog van.

*************************************************************************************


Zo, nog net op de valreep, vlak voordat ik op vakantie ga, kwam mijn pakketje van Kind van holland binnen! http://www.kindvanholland.nl/ Ze hebben daar hele leuke spulletjes. Ik had hartjes van zink (klein en groot) besteld, en ouderwetse wasknijpers, ornamenten van zink, linnen lint en houten hartjes besteld. Het was allemaal leuk verpakt. Weer lekkere grut spulletjes waar ik wel weer wat mee kan decoreren.6 opmerkingen:

Elly zei

Fijne vakantie Twa!!! Veel plezier op de brocantes!
Gefeliciteerd met je award, en je hebt weer leuke spulletjes gekocht!
Tot over 2 1/5 week!

Esther zei

Fijne vakantie met hopelijk beter weer als hier!!!

I. zei

Leuke spulletjes gekocht! Ik wens je een hele fijne vakantie met je gezinnetje! Hopelijk blijft het weer mooi! Veel plezier...

het lieveheersbeestje zei

Veel plezier in de vakantie! En wat een leuke spullen heb je weer gekregen! Ik ben heel benieuwd wat je er mee gaat doen... (En niet álle brocante spullen meenemen uit de ardennen..)

rosabeer zei

Ik ben vast te laat om je een fijne vakantie te wensen maar doe het toch maar bij deze.
Veel plezier op de brocantes.
groetjes Marja

Something White zei

Nou, zie je wel dat ik je vorige posts nog niet eens gelezen heb... Jullie waren dus in de Belgische ardennen. Mooi is het daar, hè (zeg ik met een zweem van trots :D ) Ik ben er zelf nog niet zo vaak geweest, maar we gaan toch nog eens die kanten op (is ook best ver voor ons, omdat we helemaal in Westvlaanderen wonen).