donderdag 20 november 2008

Hij is er weer !!!!!!

Sorry dat ik een paar weken niet zo actief was op mijn blog, maar mijn mannetje was met de voetbal onnodig het zieknhuis ingeslagen met een zware hersenschudding. Dus die was 2 weken thuis en dan kom je niet zo erg aan bloggen toe.

HIJ IS ER WEER !!!!!!!

Jongens heb je 't al vernomen tiralalalie, tiralalala
Sinterklaas is aangekomen, tiralalalie, tiralala.
Ja, ja, hij is er weer. En daarom werd het tijd voor de herfstspulletjes om plaats te maken voor de beste man met zijn knechten. Sinterklaas, een heerlijke traditie, met natuurlijk ook al het lekkers wat deze tijd met zich meebrengt.En het lijkt wel of met de komst van de Sint ook het guurdere weer meer opspeeld. En de vogeltjes hebben momenteel niet zo heel erg veel meer te eten buiten, dus heb ik samen met de kids lekkere vet ballen met vogelzaad erin gemaakt. En ook een paar dennenappels gevuld met overheerlijk vogelvoer. Nu maar hopen dat de vogels het ook lekker vinden15 opmerkingen:

Miss Marple zei

Hé Antoinette

Leuk weer wat van je te lezen! Ik hoop dat het met je man weer beter gaat.

Ach ja, de Sint, hier krijg ik er niet zo veel van mee, daarom om zo leuker bij jullie mee te lezen. Duitsland is een typisch Kerstland, wat ook wel erg gezellig is.

Het weer? Guur? Hier onweert het net, en voor de middag en avond hebben ze sneeuw gemeld!!! Ben echt benieuwd!

Ga nu snel aan het werk, zodat ik wat vroeger naar huis kan om nog voor de chaos aan te komen.

Prettig weekend - Irma

nora zei

Hoi Antoinette,Dat ziet er errug gezellig uit.Groetjes Nora

Janneke zei

Hallo Antoinette,
Allereerst nog van harte beterschap voor jouw man...jammer dat sporten soms niet zo leuk kan zijn. Vanmiddag hebben wij al diverse sneeuwbuien gehad, dus de kachel is al aan en de kaarsjes ook. Heb ook wat sinterklaasdeco gemaakt, die zet ik binnenkort wel op m'n blog.
Fijn weekend !!

Elly zei

Leuk weer alle Sinterklaas-spulletjes! Alhoewel ik moet toegeven dat er stiekum ook al weer wat kerst het huis binnensluipt! Ik had Mike nog aan de telefoon vanmiddag en het ging alweer wat beter zei hij. Gelukkig maar, ik kan er nog steeds niet over uit hoor! Hopelijk krijgt de dader wel even flink op z'n donder!

M@risk@ zei

Het is hier ook al zo gezellig. Was net even bij je zus aan het neuzen. Ik hoop dat je man gauw weer de oude is. Gezellig weekend.

Something White zei

Jullie hebben in Nederland echt leuke spulletjes om je huis te versieren voor het Sinterklaas-feest; dat is toch nog niet zo´n gangbare zaak hier in onze Westvlaamse contreien. Maar zo tegen volgende week ga ik ook proberen om wat van die Sint-en-Piet-sfeer te creëren hier bij ons. Advent en Kerst mogen nog even wachten...
Fijne zondag voor jullie! Groetjes, Marjolijn

idémakeriet zei

Hopelijk gaat het weer beter met je man, wat vervelend voor hem, doe hem de beterschap groeten.
Wat een gezellige vogelvoer dingetjes heb je gemaakt, daar zou ik als vogelzijnde graag aan pikken.
We zullen proberen om de intocht van sinterklaas via de computer aan onze kinderen te laten zien. Die Nederlandse traditie is toch leuk om aan ze mee te geven.
Fijne week.
Kram Gerda

LiLi M. zei

Bah, wat een naar bericht over je man. Wat heb je toch een rare mensen. Hopelijk is hij er snel bovenop en heeft hij geen blijvende gevolgen, zoals het vertrouwen in de mensheid kwijt. Sterkte!

Ik vind je Sint versiering geweldig! Ik ben nog bezig (in gedachten terwijl ik achter de pc zit hahaha) maar dit ga ik jammer genoeg niet redden, heb je die Pietjes zelfgemaakt? Ik heb van die takken met lichtjes en ook een maantje erin, (ook?) geïnspireerd op de Sint klassieker Zie de maan schijnt...

Ik wens jouw en je gezin een fijne zondag!

'T atelier zei

he Antoinette
Wat een leuke blog heb je! Ik ben zelf ook met vilt bezig en die soomboot staat nog op mijn lijstje leuk hoor! Was hij moeilijk te maken?
fijne zondag!
http://tatelier.blogspot.com/

Bertina zei

Jeetje wat kan dat voetbal toch een harde sport zijn! Ik hoop dat het gauw weer beter gaat met jouw man.
Leuk Sint decoraties heb je gemaakt zeg en die vogelvoerdecoraties ook erg leuk. Met dit gure weer hebben ze het wel weer nodig! Ik heb vanmiddag ook net weer wat vetbollen opgehangen en het was maar even of de koolmeesjes zaten er al weer aan te pikken!
Fijne week en groetjes.

'T atelier zei

Hoi Antoinette,
Ik ga de foto's van de chocoladeletters van de week op mijn blog zetten! Er leuk hoor dat werken met vilt ik vind je stoomboot echt geweldig!
Groetjes Thalia

I. zei

Wat een goed idee van die 'zaadballen' voor de vogeltjes. Ga ik ook eens maken, samen met de kindjes.
Fijne dag!

'T atelier zei

De foto's staan erop hoor! Ik had ook graag die stoomboot gemaakt maar heb dat patroon niet is hij moeilijk om te maken?
Groetjes

casa nostra zei

er gebeuren toch maar veel ongelukkien met dat voetballen, de vriend van onze oudste dochter heeft alweer zijn arm gebroken, nadat hij nu bijna 1 jaar geleden ook al in het gips zat met dezelfde arm. hopelijk gaat het alweer wat beter met je mannetje.
leuk die vogel-voederdingetjes en mooie adventskrans.

ingrid zei

Wat een grappige Pietjes in de stoomboot !
Creatieve groet , Ingrid.