donderdag 18 december 2008

Vrolijk kerstfeest!!

Zo, hier even een kleine impressie van ons huis in kerstsfeer.
Het is de entree van het huis; het halletje. Er staat daar een dressoir met een spiegel daarboven, en daar het ik met spuitsneeuw en een sjabloon 'gelukkig kerstfeest' gespoten. En op het dressoir staat een etagére met kerstkransen erop en 2 windlichten met hyacinten erin. De eikebladkrans van van de herfst heb ik bespoten met sneeuw en er een hangertje met bellen in gehangen.
Volgende keer komt de huiskamer aan bod.


Ik heb tussendoor nog een heel erg leuk (al zeg ik het zelf) memobord gemaakt. Het lijstje had ik in de herfstvakantie in de Ardennen gekocht voor 1 euro maar. Ik heb hem een ander kleurtje gegeven en er kippengaas achter geniet. Zo simpel, en toch zo'n leuk resultaat. En de lijst is bewerkt met een leuk rozenhoutsnijwerkje, wat je op de 2e foto goed kan zien.


8 opmerkingen:

Elly zei

Gezellig Twa! Je bent al lekker bezig geweest! En je lijst is zeker erg leuk geworden, heb er hier ook nog eentje liggen voor een make-over....(hint... grapje!)
Groetjes je zus!

LiLi M. zei

Het ziet er weer gezellig bij je uit. Je lijst is ook mooi geworden. Ik heb ook een belgische lijst en daar kippengaas in gedaan, bevalt prima! Ik wens je ook alvast fijne dagen, hoewel ik voor de kerst nog wel blog!

Anoniem zei

Ziet er erg gezellig uit, vind de hyachinten ook zo mooi alleen als ze uit komen dan loop ik heel de dag te niezen. Fijne dagen

marga zei

Gezellig kerstsfeertje!!!!
Wát een mooi memobord heb je gemaakt.

Anoniem zei

Hoi Antoinette,
Wat een mooie kerstdecoraties heb je....als je binnenkomt meteen een prachtige sfeer !
En wat een "second" chance voor de eikebladkrans :) Super !!
Fijne Feestdagengewenst, Janneke.

casa nostra zei

dat ziet er allemaal weer gezellig uit. leuk ook dat memobord, wil ik ook nog steeds eens maken. fijne dagen alvast.

Marianne zei

Prettige Feestdagen!
groetjes,
Marianne.

Anoniem zei

Love your site man keep up the good work

aroma essential oils