vrijdag 13 november 2009

Keuvelen en knutselen.

Nou, het keuvelen hebben we weer achter de rug. Het was bijzonder goed weer om te sint maarten dus de kinderen hebben het getroffen (de regen is ook wel eens met bakken uit de lucht gekomen). Even een impressie van de opbrengst:

001En dit was nog maar van 1 kind, dit was van de tweede:

002  We kunnen dus voorlopig weer vooruit met het eetwerk.

********************************************************

Ook ben ik nog aan het knutselen geweest, het was al weer even terug, maar ik had het voor mijn zus Marianne gemaakt, die ook regelmatig mijn blog leest, dus kon het er nog niet opzetten anders zou ze het al zien. Maar ze heeft het inmiddels ontvangen, dus nu kan ik jullie ook even mee laten genieten. Ze past wel eens op mijn jongens en vond dat ze wel even verwend mocht worden.

030

Ik had een leuke schaal met wat leuks gevuld, en daarbij had ik kerstboomhangertjes gemaakt van DAS. Sterren en hartjes en die heb ik bestempeld.

031

032

033

Ze was er heel erg blij mee, en ik moet eerlijk zeggen dat ik de boomhangertjes zelf ook wel heel erg leuk vindt geworden. Ik denk dat ik ze voor mezelf ook maar eens ga maken.

PRETTIG WEEKEND ALLEMAAL!!

16 opmerkingen:

yvon zei

ik heb ook een liedje gehoord met keuvelen van "12 november is de dag, dat ik naar de tandarts mag"ik hoop dat dit niet voor jouw kinderen is. Je hangertjes zijn echt geweldig
groetjes yvon

t brocante sfeertje zei

wat n geweldige hartjes en wat mooi bestempeld,hoe heb je dat met de muzieknoten gedaan ook van n stempel???Neem morgen ook de das maar mee naar de winkel,helaas brokkelt de klei zo snel bij mij krijg mn projecten nooit zo mooi glad.Tipje??Fijn weekeind,ingrid

Home and Lifestyle zei

O prachtig, waar heb je die stempels vandaag? Ik vind de hartjes en sterretjes helemaal geweldig! Leuk dat je je zus in de watten hebt gelegd, ik vind het zelf altijd leuk om wat te krijgen, maar vind het ook super leuk om iemand anders heel blij te maken!

Fijne dag nog!

Groetjes, Ingrid
(Home & Lifestyle)

LiLi M. zei

Ik vind je hartjes en je sterretjes ook helemaal leuk geworden! Heb je van die lichte Dasklei gebruikt of eerst de hangertjes geverfd? Ja we willen hier alles tot in de details weten! Maar ik vind het zó leuk! Goed weekend!

brocante roos zei

Jouw zus boft met zo'n creatieve zus.....erg leuk gemaakt
Ook wij hebben ook hier sint maarten gelopen, maar jij hebt het ook nog over keuvelen? ben eigenlijk wel nieuwsgierig wat je daarmee bedoelt, ik ken het woord niet anders als gezellig kletsen.

Fijn weekend,

Groetjes Marjan

Anoniem zei

lieve Twa , nogmaals bedankt voor je lieve kadootjes ik ben der heel erg blij mee en kijk er aldoor naar als ik er voorbij loop en zeg tegen iedereen dat jij het zelf hebt gemaakt VET GAAF !! zeggen ze dan, groetjes en tot zondag je zus

Belle Brocante zei

Keuvelen... Volgens mij kom jij uit de buurt van Nieuwe Niedorp zoiets. Hier in Medemblik zeggen ze dat n.l. niet maar in Niedorp en Winkel wel weet ik omdat ik daar gewerkt heb! Leuke dingen heb je weer gefreubeld. Goed idee:)!!!
Goed weekend,
Annemiek

lia zei

Leuk die hartjes en sterren, snap alleen niet hoe je zoiets nou doet. En niet teveel snoepen hoor, straks ben je ziek.

groetjes Lia

peet zei

Hoi Hoi
Wat een heerlijke snoep schaal vol zeg ! Onze jongste had ook een bak vol !
Hij gaat altijd het dorp in , want bij ons op de dijk is het te donker/ gevaarlijk .
(Bij ons komen er nooit kinderen aan de deur we wonen te afgelegen )
je hangertjes zij n super ! Je zal heel wat blogdames op een idee hebben gebracht ! We zitten van het weekend masaal te kleien !
Ik wens je een fijn weekend
Groetjes Peet

Something White zei

Hoi Twaatje,
die sterretjes en hartjes heb je erg leuk gemaakt! Zijn die muzieknoten ook met stempels gemaakt? Echt super!
Wij kennen de traditie van Sint Maarten niet zo in België, maar de winkels springen er helaas maar al te graag bovenop om nu al volop Sinterklaas-reclame in hun etalages op te hangen, terwijl dat bij ons pas officieel rond eind november mag. Sinterklaas wordt dus met een Sint Maarten-sausje overgoten... :D
Lekker, zoveel snoep!
Groetjes en tot gauw, Marjolijn

Elly zei

Echt superleuk Twa!!! Ik vroeg me al af hoe ze er nou uit zagen, maar errug gaaf zo met die stempels er op. Je mag je jongens hier ook gerust wel een keertje droppen op zaterdag hoor, hahaha!!!!
Hier ook een beste buit van het keuvelen. Maar ik zie de berg met de dag slinken, wat zijn het toch een snoeperds (tja, van wie zullen ze dat nou toch hebben??????)

theeleuten zei

Nou je kindere hebbben vast heel mooi gezongen, wat een verwennerij zeg....
Leuk wat je voor je zus hebt gemaakt!
Gezellige dag, Evelien

casa nostra zei

zo zeg, daar is heel wat snoep opgehaald! wat zijn je hartjes/sterretje leuk! dit idee ga ik ook maar eens onthouden. leuk dat je dat voor je zus hebt gemaakt.

Anita zei

Waanzinnig leuke Kersthangertjes heb je gemaakt!Ben nog wel met Sinterklaas dingetjes bezig maar als dat gedaan is probeer ik misschien ook wel zo'n hangertje van jou!Als je het niet erg vindt?
Sint Maarten hier in Alkmaar was ook erg geslaagd erg druk aan de deur geweest.Eerste jaar dat er bij ons niemand mee liep dus voelde wel anders maar op een gegeven moment is dat over.Groetjes en knutsel ze!Anita.

Ineke Stuiver zei

hoe maak je ze dan??ineke

Anoniem zei

Wat ontzettend leuk die kersthangers.
Maar hoe bestempel je ze dan?
ben maar een leek, maar lijkt me erg leuk om te maken, vandaar mijn vraag.

gr sjaan