vrijdag 27 november 2009

Sint Nicolaas

pepernoten-rapen-patricia

sint

Sinterklaas is een leuke, gezellige traditie. En voor de kinderen een hele spannende tijd. ‘Zal ie wel komen?’, ‘zal ik wel wat krijgen'?’ Maar natuurlijk heeft de sint voor ieder kind wat meegebracht.

En dan al die lekkernijen die deze tijd met zich meebrengt. Heerlijk speculaas, pepernoten, schuimpjes mmmm.

En dan de pakjesavond….. luidkeels liedjes zingen, totdat er op de deur wordt gebonkt. En dan die blije kinderkoppie’s bij het uitpakken van de cadeautjes.

Wat zijn ze blij! En na afloop nog even heel hard met z’n allen:

DANK U SINTERKLAASJE !!!!

sinterklaas deco 002

Nog maar 8 nachtjes te gaan…….

sinterklaas deco 005

De schoenen zijn al een paar keer gezet……..

sinterklaas deco 003

Sinterklaas is er klaar voor……

sinterklaas deco 007

En zijn pieten ook………

*******************************************

Ik wil jullie allemaal een hele gezellige sinterklaastijd toewensen. Sorry dat ik even niet zoveel tijd heb om bij jullie gezellige posten te reageren. Ik kijk wel bij iedereen, maar kom er even niet aan toe om een berichtje achter te laten.

PRETTIG WEEKEND!!!!!!

11 opmerkingen:

Manuela zei

heerlijk sfeertje,geniet ervan want voor je het weet is het over...hier geloven ze niet meer.....


fijn weekend!!
groetjes manuela

Home and Lifestyle zei

Een gezellige en voor de kinderen spannende tijd! Hier leeft het wat minder met twee dochters van 15 en 12, maar ik kan het mij nog goed herinneren van toen ze klein waren. Erg leuk, die blijde gezichtjes!

Fijn weekend!

Groetjes, Ingrid

LiLi M. zei

Hier zijn ze 15 en 13, maar op mijn voorstel om Sint dit jaar maar eens stilletjes ons huisje voorbij te laten rijden werd een heuse anticampagne gevoerd! Nu hebben we een compromis: de Kerstsint komt hier. Dus geniet ik extra van de heerlijke Sintsfeer hier, heel veel plezier met je gezin!

theeleuten zei

Ja heerlijke tijd, al zijn ze ook al wat ouder, de sinterklaas blijft.Mijnman heeft zoiets kan toch ook wel met kerst die cadeautjes, nou mooi niet!
Veel voorpret gewenst en een gezellig weekend! Evelien

brocante roos zei

Wat goed dat ik nog even dit bericht lees zeg, ik moet nog even de kadootjes voor in de schoen inpakken, was het dus vergeten totdat ik hier even kwam kijken...

Groetjes Marjan

Astrid zei

Hoi Antionette,

Hoe gaat het met je en met je/mijn swap hihi.
Hier word het spannend want ik kan eindelijk volgende week beginnen voor je.
Zou je mij aub willen mailen want ik kan je mail niet meer vinden.
Fijn weekend groetjes Astrid

The Old and the Beautiful zei

Wat een gezellige Sint plaatjes staan er in je blog zeg.
Vond trouwens de gestempelde kerstboom hangertjes uit een eerdere blog ook erg mooi!
Fijn weekend verder.

Gr.Gonda

Mayflower zei

Hoi Antoinette, wat een leuke post en die plaatjes van de Sint zijn prachtig nostalgisch. Ik wens je een fijn weekend en nog even en dan is het weer Sinterklaasavond, een spannende tijd voor de kinderen.
Lieve groet, Mea

English style zei

Wat een gezelligheid op jouw blog !! heerlijk die sinterklaastijd, al zit ik hem wel een beetje te knijpen, ben nog niet klaar met de cadeautjes, moet alles nog gezellig inpakken, en morgen word mijn vader opgenomen in het ziekenhuis, dus zal best chronisch in tijdnood komen, dus echt relaxt is het dit jaar niet, maar ga er alles aan doen zodat de kids het niet zullen merken :)
voor jullie alvast een fijne week gewenst!

Groetjes Yvonne

Elly zei

Gelukkig, je hebt er toch nog even tijd voor gevonden om je Sintspulletjes neer te zetten! Het staat echt wel heel erg gezellig!
Hier ook weinig blogtijd, maar ach dat komt wel weer! Mocht ik je niet meer zien voor zaterdag, dan wens ik jullie een hele gezellige sinterklaasavond!

tons zei

Mooie plaatjes Antoinette, van de Sinterklaas. Ja het is een echt traditioneel feest en ik vind het fijn dat er weer aandacht aan besteed wordt en niet verdrongen wordt door de Kerstman. Wat leuk dat Elly en jij allebei hetzelfde reageerden op de speculaas. Ja ook ik denk aan de pop met de Sint van Oma. Ook al viel het haar zwaar, ze wilde toch een aantal poppen maken. Ik heb nopg steeds haar recept en als je het wilt hebben, zeg je het maar. Het is niet moeilijk, gr, tante