donderdag 10 april 2008

Lappenwinkel

Vanmorgen even naar een stoffenwinkel (zeg maar loods) geweest. Wat een spullen hebben ze daar zeg! Je hebt eigenlijk een hele dag nodig om alles goed te bekijken. En je krijgt er ook altijd heel veel inspiratie, ik heb dan altijd veel zin om nieuwe projekten te gaan beginnen. En ze hebben er ontzettend veel lintjes, kantjes en bandjes, daar heb ik maar een klein beetje van gekocht, want ik had geen tijd meer om die allemaal te gaan bekijken. Ik ga maar weer eens heen, en dan een hele ochtend voor de bandjes en kantjes uittrekken. Maar ik was weer erg blij met al mijn aankopen, en ik heb weer erg veel zin om er wat mee te maken.


Dit is een lekker kek stoffie, waar ik een leuke tas van ga maken. Leuk voor van de zomer, voor naar het strand ofzo. En er komt een randje bolletjes band aan om het af te maken.
Ook heb ik nog een zakje met knopen gekocht. Er zaten er denk wel 100 in voor maar 1 euro. Dat is niet gek he? Die kan ik leuk gaan gebruiken voor het scrappen.En ik heb ook nog twee mooie lappen stoffen gekocht. De bovenste stof is voor een rok voor mezelf, en het legerprintje had ik eigenlijk voor een korte broek voor de jongens gekocht, maar ik vind hem ook wel leuk voor (nog een) rok voor mezelf, dus ik kijk nog wel wat ik ermee ga maken. De stof is er in iedergeval!

5 opmerkingen:

Tessa Tegendraads zei

hmmm je hebt lekker gescoord, lekker hoor zo;n dagje snuffelen tussen de stofjes!

Groetjes van Tessa

Elly zei

Wauw, blits stofje hoor! En als je weer heengaat, wel effe bellen hè!

margriet zei

Wat een leuke stofjes! Daar komt vast iets moois uit. Nu nog een x terug voor de kantjes en lintjes!

linda zei

heej twa,geinig stoffie hoor!leuk idee om een tas te maken,als ie nou heel leuk is.........wil je er mischien voor mij ook een maken? groetjes linda

martje zei

nou twa je wilde heel graag dat ik ook effe bij je zou komen kijken op je side , en ik moet zeggen het ziet er netjes en gezellig uit bij je en je fotos zijn heel mooi veel liefs je andere zus