maandag 12 mei 2008

Heerlijk weer.


Zo, het is even een tijdje rustig geweest op mijn blog. Ik heb heerlijk genoten van het mooie weer, en ben met de kinderen lekker naar het openlucht zwembad hier in het dorp geweest. Daardoor ben ik ook niet aan het knutselen geweest, daar was het veel te lekker weer voor. Ik ben wel lekker in mijn tuintje aan het studderen geweest. Het is een piepklein tuintje, maar ik ben er zelf wel heel erg blij mee. ik mag er ook graag lekker in rommelen.


6 opmerkingen:

marga zei

Ja, het weer is echt te gek hé. Dan kunnen we weer heerlijk in de tuin bezig zijn. Je hebt het leuk gedecoreerd buiten.

Marie Louise zei

Love all of your things!

I. zei

Heerlijk, hè, dit zomerweer! Hier blijft het nog warm tot donderdag, dan zou het gaan onweren... Misschien is wat regen voor de plantjes wel goed, maar ik heb liever het zonnetje ;-)
Fijne week!

My lovely cottage zei

zelfde hier, lange radiostilte tijdens de mooie zonnige dagen.
groetjes, yvonne

Elly zei

Wat is je tuintje weer knus! Nou maar hopen dat we niet weer zo'n rare idiote late nachtvorst krijgen als vorig jaar (of was het nou 2 jaar geleden?).
Ik heb nog wel wat brocante voor je laten liggen hoor! En mijn mannetje vraagt zich ook telkens af wat ik ermee moet, maar daar trek ik me natuurlijk niets van aan! Hopelijk laat het slechte weer voorlopig nog op zich wachten en kun je lekker in je tuintje genieten! Kus van je zus!

Karen Owen zei

Your photos are so beautiful!