maandag 6 oktober 2008

Findings of the week

Zo, hier weer eens FOTW van mij. Ik had al een paar keer niet mee gedaan, omdat ik er niet aan toe gekomen was om naar de kringloop te gaan, maar deze week wel, en wat een Findings heb ik gevonden zeg! Allereerst deze mooie bank. Ik heb hem van MP, hij is 2e hands, dus valt ook onder de FOTW vond ik zelf. Hij ziet er nog goed uit he? Ik moest noodgedwongen opeens een nieuwe bank, want onze 'terrorist' Fido (Friese stabij hond van bijna 1 jaar), had onze vorige bank helemaal stuk gevreten. Tja, 'en dat doet ie anders nooit hoor'. Hij had zomaar de kolder in de kop denk. Dus nog maar geen nieuwe bank gekocht, maar een 2e handsje. Maar ik ben er superblij mee en vind hem veeel leuker als de oude dus ben de hond een klein beetje dankbaar. Nu maar hopen dat ie niet aan deze begint.


Deze kaarten vond ik ook zo schattig. Het zijn postkaarten, en ze lijken een beetje op de prenten van Sarah Kay. Ik vind ze er zo lief uitzien. Die mochten met me mee.


Ook vond ik nog deze ouderwetse schoolstempels, die vind ik echt hartstikke leuk. Het zijn stempels van tabellen; één van honderdtallen, en één van een tabel van cent naar dubbeltje, naar gulden, naar 10 gulden naar 100 gulden tot 1000 gulden. Grappig he?

En ik vond ook nog een aantal van deze leuke pegeltjes. Daar kun je leuk mee decoreren, en ik ben er gelijk mee aan de slag gegaan. Zie hier het resultaat.
Posted by Picasa

9 opmerkingen:

het lieveheersbeestje zei

Wat een leuke bank! (ons hele bankstel komt ook van MP, een echt leren design bankstel voor een prikkie en we zitten er al drie jaar op..dus, voorlopig kun je er mee vooruit hoor!) Ook de vondsten zijn mooi, ik ben ook altijd dol op die stempels, zouden ze van een school zijn geweest? Ik had mij eigenlijk nooit bedacht dat je zo kunt decoreren met pegeltjes...heel mooi!
Fijne week toegewenst!

Anoniem zei

Hoi Antoinette,
Super zeg om aan zo'n mooie bank te komen !! Je andere vondsten zijn ook niet mis.... de stempels en de pegeltjes zijn erg leuk om mee te decoreren. Oh ja, de collage's zijn prachtig om te zien en je hebt ze zo mooi op kleur gemaakt. Super.
Groetjes, Janneke

LiLi M. zei

Wat een leuke banner heb je! En je bank is als nieuw! Hahaha, dat je je hond nu dankbaar bent, laat het hem maar niet merken! Ik dacht ook dat de kaarten Sarah Kay waren of is het zelfs echte Holly Hobby? Ze komen me zo bekend voor en ik was destijds een echte fan! Stempels zijn natuurlijk altijd leuk, deze zijn ook leuk voor vintage scrapping en de pegels daar ben je alweer heel goed mee aan de slag gegaan. Ik wens je een fijne week, groetjes L.

LiLi M. zei

Het Halloween pakket is nog onderweg, zodra Wanda het ontvangen heeft maak ik een post over de inhoud. Be ware!

Elly zei

Ik dacht al dat je het niet heel erg vond dat ie de bank opgevroten had! Deze is ook wel een stuk leuker dan je oudje! Leuke spulletjes heb je weer gescoord, je staat er weer bij!

monique zei

Wat een leuke bank zeg!Ziet er echt nog prachtig uit.
En wat heb je weer een leuke dingen gevonden zeg. Die kaarten zijn echt enig, en die stempels.....geweldig!Die pegels zijn inderdaad erg leuk om mee te decoreren.

Angelique zei

Nou, jij bent weer goed bezig geweest bij de kringloop. die stempels zijn helemaal geweldig!! En die pegels, daar kun je veel leuke dingen mee doen. Ook leuk voor kerstmis.....

casa nostra zei

mooi die bank. mijn bankje komt ook van MP en ben er nog steeds heel erg blij mee. die stempel is wel heel apart en die pegeltjes kan je altijd wel wat mee, dus heel goed geslaagd weer.

marga zei

Mooi bankje, aparte stempels en die pegels vind ik helemaal te gek.
Fijn weekend