maandag 13 oktober 2008

Kabouters en Fotw.

Mijn grootste finding of the week van deze week is een mooie buffetkast, maar die is nu nog helemaal donkerbruin en die ga ik natuurlijk nog wit schilderen. Vandaar dat ik er nu nog geen foto's van neerzet, dat doe ik pas als de kast helemaal af is ( dat kan nog even duren), dus dat wordt nog vervolgd. Verder heb ik nog 2 voorwerpen letterlijk gevonden en dat zijn deze mooie kransen; een goud-bruine en een wit-zilveren. Ik durf het bijna niet te zeggen waar ik ze gevonden heb, maar ik vertel het er toch maar bij want dan snap je wel dat ik er erg blij mee was. Ik heb ze namelijk uit de container op het werk (shame on me). Nou, dat is toch zonde om die te laten liggen nietwaar?


En verder ben ik gister nog naar een ontzettende leuke broccantefair in een mooie oude kerk in Berkhout geweest. Nou heb ik daar eigenlijk niet zo heel veel gekocht, eigenlijk alleen deze schattige oude bakvormpjes. Ik zag ze al op menig blog verschijnen en vond ze aldoor wel erg leuk, maar had ze nog steeds niet. Dus had ik er nu maar een aantal aangeschaft.


Na deze broccante fair ben ik ook nog naar een halloweenfair in onderdijk geweest. Nou, dat was een hele gezellige markt hoor. Nou ben ik zelf niet zo heel erg van de halloween, maar het zag er hier echt leuk uit, helemaal alles in style. Ook hier heb ik iet zo heel veel gekocht, alleen deze schattige kleine kaboutertjes. Die kon ik niet weerstaan. Wat een lieverdjes he? Die konden mooi in mijn herfsthoekje gedecoreerd.

10 opmerkingen:

LiLi M. zei

Nix shame on you! Big hand to Antoinette! Juist goed dat je dingen al is het te elfer ure nog recycled. Er wordt al genoeg weggesmeten! Ik zag die kabouterjes en ook andere bebaarde en bemutste figuren voor het eerst in Duitsland. Goed idee, vond ik en ik vind ze nog steeds leuk!

M@risk@ zei

Mooie vondsten en ik zou me niet schamen want ik doe hetzelfde als ik de kans krijg. Mooie aanwinst je cakevormen. Gezellige week.

I. zei

ach, wat een schatjes die kabouters!!!
mooie FOTW, die buffetkast, ben reuze benieuwd ;-)

Elly zei

Hé , ouwe zwerver, hahaha!!!! Je lijkt wel op iemand, die zit ook regelmatig in de container! Maar goed, voor zo'n "opbrengst" duik je er natuurlijk graag even in!Wat zijn die kaboutertjew liefff!!!! Wij zijn daar niet meer aan toe gekomen, maar ach, ik was toch al blut, hahaha!!!!

het lieveheersbeestje zei

Hmm.. ik heb ooit 15 jaar op een flat gewoond en ik zal maar niet opbiechten wat ik allemaal uit die container heb gevist... (laatst overigens nog een gave strijkplank bij dezelfde flat!) Hartstikke goed toch?! We houden van de aarde dus we recycelen!
De kast maakt mij erg nieuwsgierig hoor..! Heb je voorlopig geen kans om je te vervelen..

casa nostra zei

groot gelijk dat je ze uit de container hebt gevist, zou ik ook gedaan hebben. de vormpjes zijn ook heel erg leuk. ben wel zeer benieuwd naar je nieuwe kast.

Angelique zei

Zou ik ook gelijk doen. Mooie kransen zijn het!! Die bakvormpjes zijn heel leuk. Ook leuk met een waxinelichtje erin!! Foto's van je kast volgen toch nog wel???

Bertina zei

Leuke dingen heb je gevonden, als ik de kans had zou ik ze ook uit de container gevist hebben. Groot gelijk heb je! Leuk he die cakevormpjes, ik heb ze zelf ook, nu leuk met waxinelichtjes erin.
Groetjes en een fijne week!
Trouwens ons "kersthuis" houden we op 1 zaterdagnamiddag + deel van de avond.

marga zei

Je bakvormpjes vind ik heel leuk. Ben reuze benieuwd naar de kast!!!!

monique zei

Die bakvormpjes zijn ontzettend leuk! en die kaboutertjes, zo schattig.
En dan die kransen, ik moest zo lachen toen ik las waar je ze vandaan had!!!!!! ik zou dat dus ook gedaan hebben hoor Ü.
Groetjes,
Monique.