zaterdag 16 mei 2009

Het is alweer even terug sinds mijn laatste post, maar het toetsenbord van onze computer deed het een tijdje niet. De muis wel, dus ik kon wel bij jullie blog’s kijken, maar geen reactie achter laten. Ik zal van de week alles in gaan halen hoor.

Babyeendjes

Hoera, de pulletjes zijn uitgekomen! Op stal, waar mijn pony’s van de winter stonden, hebben ze eenden, en die waren aan het broeden, en nu wilde ik al een hele tijd een paar eenden op het land erbij, dus ik mag er een paar uitzoeken. Wat een moppie’s he? Ik denk dat ik voor een mannetje en een vrouwtje ga.

DSC00750

 

DSC00753

DSC00754

DSC00755

Oja, en ik wilde jullie nog even mijn moederdag ontbijtje laten zien, die hebben de jongens voor mij als verrassing klaar gemaakt.

DSC00749

Nou, is dat niet lief? Vooral de glas cola erbij, dat maakt het wel helemaal af (ha, ha,). Cola bij het ontbijt, met een gevulde koek erbij. Pittig he?

12 opmerkingen:

lia zei

Het ontbijt met moederdag is zeker lief.
Die jonge eendjes zijn ook zo leuk.
Jong blijft altijd vertederen hé.

fijne avond
groetjes Lia

Splashes of Pink and Mint zei

Wat ben je toch een beestengek! Ik heb m'n handen al vol aan Freddie en Boris, laat staan dat ik er nog een weiland vol bij zou hebben! Maar oké ze zijn héél schattig!
Ha, lekker ontbijtje, en.... had het gesmaakt???? Dit was vast hun eigen droom-ontbijt! Maar wel leif hoor! Ach wat zijn het toch een
(b)engeltjes hè!
En nou snap ik trouwens waar je toch bleef met je bloggen, maakte me al zorgen!

atelierlemlem zei

Wat een heerlijk ontbijtje! Het was natuurlijk hún ultieme droom-ontbijt, dat snap ik wel hoor! Ik ben verrast met een broodje gezond, een glas limonadesiroop en een reep chocolade...hmm!
En nu wordt je dus ook nog een eendenmoeder, of gaan de kinderen zich er over ontfermen? Ze zijn natuurlijk dol op deze wandelende knuffelbeestjes...

The Old and the Beautiful zei

Wat een schattige eendjes!!! Zo leuk altijd die gele of geel met bruine bolletjes.
En dat ontbijt....niks mis mee toch ;-)
Fijne zondag.
Gr.Gonda

LiLi M. zei

Jonge dieren zijn toch altijd leuk hè? Wat een schatjes! En een lief ontbijtje, dit is er eentje die je niet vergeet, dat kan je van een boterhammetje met jam toch niet zo snel zeggen! Fijne zondag!

Mayflower zei

Wat een schatjes, die kleine pulletjes en wat leuk dat je er twee mag uitzoeken.
Wat lief zoals je kinderen je hebben verwend met het ultieme moederdagontbijtje, ik moest wel even lachen om de cola en de gevulde koek, echt heel vertederend.
Fijne zondag.
Groetjes Mea

Muggensteekjes zei

Hoi Antoinet,
ooh wat een schattige eendjes, wat leuk dat je er een paar kan uitkiezen.En wat een superontbijt zeg,dat geeft je energie voor twee dagen,wel heel lief van ze.Zouden ze vast zelf ook wel willen hebben 'sochtends,haha.
Fijne avond nog,groetjes Ingrid.

monique zei

Wat zijn ze ontzettend schattig zeg!
Wat een lief ontbijt hebben ze voor je gemaakt.

Freekje -Buitenleven in de Binnenstad- zei

Ha ha, ik lig hier ff helemaal dubbel...
Wat een allerliefst moederdag ontbijt!
Een echte uit de schijf van 5, beetje granen en zuivel, beetje junkfood, veel zoetigheid en zóveel liefde ;)
Eten ze dit zelf als je er niet bij bent? Hi,hi

Groetjes en geef je eendjes een knuffeltje van mij, ze zijn zooo lief!

M. zei

hahahaha ze hebben het goeie met je voor....

schattig hé die pulletjes!!
ben benieuwd welke je hebt gekozen..

fijne week!
groetjes!

Anoniem zei

Als ik het goed heb, zijn het Kaapse loopeenden, hele goede broeders, Antoinette, dus dat beloofd wat voor de toekomst. Wij hebben ze ook jaren gehad en soms hadden we wel 5 nesten met gemiddeld 13 kuikens. Heel adorabel! Die twee jongens kunnen straks zo hun eigen ontbijtservice starten, geweldig!. Tante

Anoniem zei

Wat een prachtige voorjaars-foto's ... die eendjes, zo lief !! En dat ontbijt !!!!! Geweldig.. dat vergeet je toch je hele leven niet meer !!
Fijne week, Janneke,