vrijdag 28 augustus 2009

De knutselkamer

Lang, lang geleden heb ik jullie eens verteld over een knutselkamer die ik zou krijgen. Nou hier is dan eindelijk het resultaat hoor! Er moet hier en daar nog wel wat afgewerkt worden, maar ik kan knutselen! Nu verwachten jullie natuurlijk binnenkort een hoop creatie’s van mij op m’n blog, maar ik denk dat nu ik zo’n mooie ruimte heb, waar je ook iets kunt laten liggen waar je mee bezig bent (voorheen moest de keukentafel elke keer na afloop natuurlijk weer opgeruimd worden), dat ik inderdaad weer meer zal gaan creatieven.  Dus wie weet wat er binnenkort allemaal te zien is op mijn blog…….

DSC01241

Aan de rechterkant is het blad wat dieper zodat ik daar mijn naaimachine neer kan zetten.

DSC01238

DSC01242

Het prikbord wat ik met de picasa swap van heidi (la flotte) heb gekregen (ben er nog steeds heel blij mee).

DSC01243

DSC01244

DSC01245

DSC01246

DSC01247

DSC01248

DSC01249

En het tevens ook nog een logeerkamer. En er staat naast het bed ook nog een bureau met een computer erop, maar ja, die is natuurlijk niet zo leuk om te fotograferen, dus krijgen jullie die niet te zien. Er moet her en der nog wat opgehangen worden, maar zo ziet de kamer er dus uit.

DSC01250

13 opmerkingen:

G-style zei

Wat een heerlijk opgeruimde kamer is het geworden een ook nog zo leuk aangekleed ook.
Ik vind het kijkkastje uit je vorige post ook erg mooi en ook die heb je prachtig gestyled , m'n complimenten !
Veel plezier met knutselen in je mooie kamer
Groetjes Gea

LiLi M. zei

En nu heerlijk aan de knutsel, want zo netjes kàn het toch niet blijven! Flink jullie best gedaan zeg, ik vind het hartstikke leuk geworden. Ook die kruidenrekjes zijn leuk en komen hier goed van pas. Het knutselbord van Heidi is hier helemaal op zijn plaats! Slim dat brede gedeelte voor de naaimachine. Af en toe een tukje doen lijkt me helemaal heerlijk, jammer dat ik voor een bed echt geen plaats meer heb in de knutselkamer! Fijn weekend!

Simple pleasure zei

Wat een heerlijke plek, en dat je nu dingen gewoon kunt laten liggen is ook wel erg prettig. Veel knutselplezier, en we zien vanzelf wat verschijnen.

Manuela zei

ziet er goed uit!!!!
heel veel knutsel plezier !!!!!!!!!!

fijn weekend!
groetjes

lia zei

Leuk, je eigen plekje.
Ik heb ook net mijn zolderkamer af, ik ben niet zo'n knutselaar maar toch een eigen plek.
Ziet er erg gezellig uit, en we hebben allemaal wel plaatsen in huis die minder mooi zijn denk ik.

groetjes Lia

tante antonia zei

Tjongejonge dat ziet er goed uit Antoinette.
Heb jij zòn handige vriend, of ben jezelf in de weer geweest. Geweldig en alles zo keurig opgeruimd, dat was natuurlijk voor de foto. Ik heb ook zòn kamertje maar daar moet ik eerst de bezem doorhalen, wil ik een kiek maken. Over kiek gesproken, je krijgt
de melkkan nog op de foto. Het is wel een kleintje hoor, meer een koffiemelkkannetje. Maar heeft jouw Moeder ook niet van ditzelfde en dan heel veel ervan, groetjes Tante

The Old and the Beautiful zei

Nou dat is een echt inspirerende kamer geworden. Leuk ook om die kruidenrekjes voor knutsel spullen te gebruiken.
En je logeerbed is super.
En wat een leuke dingen heb je in Dinant gekocht zeg.(je vorige blog) Wij waren daar vorige week ook nog maar hebben niet gewinkeld maar lui op een terras gezeten. Ook leuk (en lekker)
Fijn weekend.
Groetjes,
Gonda

Mayflower zei

Hoi Antoinette, wat een mooie kamer is dat geworden, heerlijk zo'n knutselplek voor jezelf. Het logeerbed vind ik ook heel leuk en handig met de opbergruimte.
Ziet er allemaal prachtig uit, ben benieuwd wat voor mooie dingen je daar allemaal gaat maken.
Fijne avond en groetjes, Mea

Elly zei

Sodeju Twa! Dat ziet er gelikt uit! Je hebt echt je best gedaan zeg! wat een heerlijke knutselplek, ben lichtelijk jaloers hoor! Ik blijf gewoon nog dromen van m'n eigen ateliertje, wie weet! Enne.... is het écht af? Geen kleine klusjes meer???? Nee, da's toch weer flauw van je zus! Geniet maar lekker van je eigen plekje, je zus is gewoon jaloers! Tot morgen!

Pieternel zei

Heey Twa,
Leuk dat je mijn blog gevonden hebt, die harten komen vast nu wel gauw klaar. Want wat moet je anders maken in je zooooo vreselijk nette hobbykamer.

Groetjes Pieternel

Cindy at her Country Home zei

Twaatje, dankjewel voor je 3 lieve felicitaties! Zit even op dat logeerbed naar je fantastische werkplek te kijken, zo gezellig en lijkt me heerlijk om er aan te werken. We gaan het nog in de toekomst zien denk ik, veel creaplezier en liefs van Cin x

Weerspiegeling zei

Hai Twaa, leuk dat je op m'n blog was! Ik ben meteen ook even bij jou wezen kijken. Wat heb je een heerlijke, lichte knutselplek gekregen, super! Zoals je misschien weet, heb ik ook een eigen ateliertje (en ook nog een naaikamertje, maar daar is het nu een bende, echt erg!) en het is super om een eigen plekje te hebben voor al je spullen. Ideaal dat je alles kunt laten liggen en een andere keer zo weer verder kunt gaan. Geniet ervan en ik hoop dat het er gauw ook 'een bende' wordt, haha, dat betekent dat je er lekker bezig kunt zijn :-) Groetjes, Anita

Anoniem zei

Hoi Antoinette,
Voor het eerst bezoek ik jouw blog, maar ik ben gelijk door het dolle heen als ik zie hoe netjes jij een heerlijke knutselkamer hebt gekregen! Al die hangende decoraties en de oude foto's. Echt genieten hoor!
Ik kwam helemaal in de mood !

Groet,
Lavender