maandag 17 augustus 2009

I’m back!

Ik ben er weer hoor, ik ben heerlijk 2 weken op vakantie geweest naar de Belgische Ardennen. We hadden prachtig weer dus wat wil je nog meer.

Ik heb met de kinderen (ook neefje en nichtje) heerlijke boswandelingen gemaakt in het bos vlak achter ons.

DSC01028

En moet je toch eens kijken wat een prachtig uitzicht je daar hebt. Ontzettend mooi!

DSC01036

DSC01044 DSC01045

En de bloembakken bloeien daar zo prachtig! Om jaloers op te worden.

DSC01046

 Ook kom je daar her en der van die kappelletjes tegen (met hele mooie mariabeelden), maar deze vond ik wel heel bijzonder zo in een soort van grot.DSC01047

En aan de innerlijke mens werd natuurlijk ook gedacht, elke middag kwamen de heerlijkste dingen op tafel. Ik denk dat er wel een paar kilo aan zijn gekomen hoor. 

DSC01071

DSC01073 DSC01072

Het was weer een heerlijke vakantie, de kinderen hebben zich prima vermaakt in het zwembad en de rivier (waar ik zelf ook lekker verkoeling in heb gezocht) en de moeders hebben zich prima vermaakt op de broccantemarkten, daarover later meer, ik ga nog even nagenieten van de vakantiefoto’s.

8 opmerkingen:

Bonjade zei

Welkom thuis hoor. Leuk je weer te "zien".
Geniet nog maar even heerlijk na hoor.
Fijne dag

Cindy at her Country Home zei

Wat heerlijk Antoinette! Hele mooie foto's en ik heb ook wat van de tafel afgesnoept met al dat lekkers, JAMMIE!
Welkom thuis en wens je een lekker begin,
Love and hugs from Cin x

lia zei

Leuk, welkom thuis ik ben er ook net weer.
Heerlijk zo'n vakantie als de kinderen het ook naar hun zin hebben.

Geniet nog even na deze week met het mooie weer.

groetjes Lia

Mayflower zei

Hey Antoinette, leuk dat je er weer bent en zo'n fijne vakantie heb gehad. De foto's spreken voor zich, echt prachti en ja die kilo's, ik denk dat we allemaal wel wat zijn aangekomen in de vakantie.
Ben benieuwd naar je nieuwe aanwinsten
Fijne dag en groetjes, Mea

tante antonia zei

Antoinette, je bent er weer,.
Leuk dat je het fijn gehad hebt, het is ook een hele mooie omgeving waar jullie zitten.
Ja, ik was juist die tijd in Holland en nog wel heel dichtbij jou. Ik had een caravan staan op de paardenwei bij de Fam. Broersma.
Ook lekker, maar ik miste jullie wel, allemaal ,,en route,, .Volgende keer beter. Mooie foto`s. Tante

G-style zei

Fijn dat je er weer bent , ik ga je nu maar eens even op m'n blog tussen de hollandse favorieten zetten want anders mis ik toch je posten en die zijn veel te leuk , ook deze keer weer gezellige foto's van een tafel met alleen maar lekker dingen en mooie buitenfoto's....
tot de volgende keer
groetjes Gea

LiLi M. zei

Leuk dat je er ook weer bij bent! Je hebt heerlijk genoten zie ik wel. De Ardennen; zo dichtbij en toch een heel andere wereld. Nu zijn jullie zeker al weer begonnen? Wij beginnen volgende week en we hebben er totaal GEEN zin in. In België zijn ze gewoon 2 maanden vrij, veel beter. Nu gingen er hier alweer stemmen op dat de vakantie te lang zou zijn, de kinderen zouden het leren ontwennen. Ja, hallo zeg! Vakantie is er toch juist voor om er eens helemaal uit te zijn dûûûûûh! Nou ja, meestal als je weer begonnen bent is het toch weer leuk, laten we daar nu maar op rekenen.

brocante roos zei

Welkom terug, de foto's spreken voor zich, het ziet er erg leuk uit. Ben benieuwd naar de foto's van de brocante markten, je hebt vast hele leuke dingen gekocht.

Groetjes Marjan