woensdag 9 september 2009

gepimpt en gestyled

In een vorige post heb ik jullie verteld over het computer bureau in de nieuwe knutselkamer, en dat ie niet op de foto mocht, omdat er nou eenmaal niet zoveel aan was. Maar, ik heb hem eenvoudig (low budget) wat opgepimpt. En ik ben eigenlijk wel blij met het resultaat.

Zo was ie eerst………..

IMG_2617

En zo is ie nu, het valt niet mee om van dat gefineerde te verven, dus heb ik de laden maar met plakplastic beplakt. Het plakplastic was een tijdje terug al in de reclame bij de action, dus het kostte haast niets. Gelijk ook maar even een jodekoekenbus beplakt met het zelfde plakplastic.

DSC01280

Verder heb ik nog een etagére opnieuw gedecoreerd. Weer even leuk een paar zepen ingepakt, en het armeluizenzilver er gezellig bij.

IMG_3474

IMG_3473

IMG_3472

IMG_3475

IMG_3476

IMG_3477

En nog een ouderwets keukenrekje gerestyled. In de ecru, witte tinten, gecombineerd met glas. Dit alles staat op een kastje in mijn halletje, maar het kastje wil ik nog een keer gaan schilderen, dus die zien jullie een volgende keer.

IMG_3479

IMG_3478

DSC01282

DSC01281

8 opmerkingen:

yvon zei

leuk zo zeg je buro, sommige dingen zijn ook zo eenvoudig maar je moet er maar op komen
groeten yvon

Manuela zei

HELEMAAL LEUK!!!
weet je dat ik dat een soort van sport vind om iets te doen voor zo weinig mogelijk...dan kan je nog iets anders doen ook...
fijne avond!
groetjes

Simple pleasure zei

Mooi, je bureau het ziet er een stuk gezelliger uit met het bloemetjes plakplastic, je hebt het leuk gestyld.
Groetjes Jo

lia zei

Zo zie je maar Low budget pimpen, en dan iets heel bijzonders krijgen. Leuk gedaan.

groetjes Lia

Cindy at her Country Home zei

SUPER Antoinette, heel leuk en mooi gedaan! Wat een leuke setting zo op je etagere, ook dat "noten" papiertje zo schattig! Ik zie je lichtjes al gezellig branden 's avonds nu het al weer wat vroeger donker is gaan worden. Fijne en gezellige avonden, liefs van Cin x

Anoniem zei

Wat een idee om de laatjes gewoon met plakplastic te beplakken, maakt hem een stuk leuker dan dat hij was, en je kan natuurlijk als je het zat ben nog eens een ander motiefje erop plakken...
Groetjes Sonja

rosabeer zei

Wat leuk geworden je bureau. En inderdaad het hoeft echt allemaal niet zoveel te kosten. Het geeft zelfs meer voldoening dan zomaar een winkel inlopen en het te kopen. Heerlijk he zo'n knutselkamer voor jezelf.
groetjes Marja.

Manja zei

hallo,
wat een leuke ideeen allemaal
vooral die met dat kapstokje
ik heb hier al eeuwen z,n kapstokje
liggen en nu weet ik eindelijk wat
ik ermee aan moet, Leuk hoor
vr groetjes Manja
www.brocantedeknotwilg.nl
ik zet je bij mijn fav. blogs