maandag 6 juni 2011

Uitslag give-away!!

Nou, de respons voor mijn give away was zeer klein helaas, maar er hebben evengoed wat mensen aan mee gedaan en daar is een winnaar uit gekomen en dat is………………….

uitslag giveaway 001

De dobbelstenen hebben bepaald en het is Saskia geworden van Little sweet things !!

Saskia, van harte met je prijs!

Groetjes Antoinette

6 opmerkingen:

little sweet things zei

Hai Antoinette,
Ik zet net mijn computer aan en het eerst wat een lees is dat ik jouw give away gewonnen heb. Daar ben ik uiteraard super blij mee! Deze oppepper kan ik goed gebruiken.
Alvast heel erg bedankt!
Ik zal je en mail sturen met mijn adres gegevens.
Groetjes, Sas

It's me zei

Gefeliciteerd Sas.....leuk !! fijne week liefs van mij...xxx..

Ger zei

Hoi Antoinette,

En weer een gelukkige....

Proficiat Saskia met dit leuke boekje wat onder de handen van een creatieveling vandaan is gekomen en vast met veel plezier gemaakt is aan die gezellige tafel:-)

Jammer dat er niet veel respons voor je give away was, maar ik denk dat de grote boosdoener Blogger is met die vervelende storingen van de laatste weken, geen berichten kunnen achter laten,voordat bloggers weten dat het vinkje DE oorzaak is.....enz.

En zoals je misschien weet doe ik nooit mee aan 'n give away, kan wel van tijd tot tijd de link daarvan in mijn sitebar plaatsen.

Fijne dag!
Met vriendelijke groeten,
Ger

Pierelantijntjes zei

Saskia van harte gefeliciteerd!

Nou Antoinette, ik denk dat het ook aan blogger ligt....was ervan overtuigd dat ik meegedaan had, maar blijkbaar is mijn reactie niet doorgekomen. Het lag in ieder geval niet aan je leuke giveaway!
Hele fijne week,
liefs Ester

theeleuten zei

Oh gemist...........jammer hoor.
Maar Sas het is jouw gegund hoor!!

Liefs Evelien

Tons zei

Laat ik toch niet begrepen hebben dat jij die fair organiseerde, met een vriendin welliswaar. Hartstikke leuk hoor. Laat mij eens weten wanneer de tweede is. Fijne avond, Tante