dinsdag 12 augustus 2008

Back home

Zo, ik ben er weer hoor!
En ik heb een heerlijke vakantie gehad.
Ik trof het ook ontzettend met het mooie weer, precies die weken dat het zo lekker warm was.
Daardoor af en toe wel te heet om echt iets te ondernemen, maar wel heerlijk om lekker een boek te lezen of te puzzelen (crypto's). Ook een aantal broccante markten bezocht en hele leuke spulletjes gescoord, maar daarover volgende keer, die moet ik allemaal nog uitpakken enzo.
Ik geniet nog even na van mijn vakantie met deze foto's

5 opmerkingen:

Elly zei

Welkom terug!!!! Valt niet mee hè, om gelijk weer in een vast ritme te moeten komen! Ik vond het in ieder geval erg jammer dat de kids weer naar school moesten, het was aldoor zo lekker relaxed. (En daardoor energie om zoveel te doen natuurlijk!)
En lekker gegeten???? Het ziet er in ieder geval smakelijk uit!
Groetjes je zus!

LiLi M. zei

Mmm ik ben ook dol op mosselen. Die foto van die trap is ook mooi!! Gezien Elly's commentaar zijn jullie zeker ook al begonnen, jammer hè? Ik ben zeer benieuwd naar je brocantevondsten! Werkze dan maar weer en groetjes....

rosabeer zei

Dat ziet er lekker uit. Hoort bij vakantie eten, een wijntje en niet veel doen. Goed dat het daarom soms te warm is om iets te ondernemen, kun je eens lekker uitrusten.
Niet te lang wachten met uitpakken hoor.
Groetjes Marja

casa nostra zei

fijn om te lezen dat je een fijne vakantie hebt gehad. ben ook heel benieuwd naar je vondsten.

Something White zei

Dag Twa, ben ik nou nog nooit bij jou op visite geweest? Nou, dat kom ik dan eens even ruimschoots goedmaken, hoor, en ik ga je hele blog eens door. Waar zijn jullie op vakantie geweest? De foto's doen me watertanden... Frankrijk?