donderdag 28 augustus 2008

Kiekjes uit de tuin, lapjes stof.


Nieuwe lapjes stof.

Ik had bij gepke van your saop wat lapjes stof besteld. Schattig roze, met grote en kleine stip. Daar wil ik een vlaggenlijn van maken, en nog een stofje met een heel lief bloemetje erop. Ik weet nog niet precies wat ik daarmee ga maken, maar ik vond het zo'n schattig stofje dat ik hem gewoon erbij moest nemen. En nog een bruine met witte stippen, die vond ik ook gewoon leuk. Leuk om mee te knutselen. Misschien geurhartjes o.i.d. Ik zie het nog wel. En ik had ook zes draadhaken besteld voor op mijn console die ik op de broccante in belgie gekocht had, maar die is alleen nog niet thuis. En die moet ik ook nog schilderen, maar als hij af is laat ik het nog wel zien.
Kiekjes uit de tuin.Even met de camera een rondje door de tuin gelopen. We hebben pas een nieuwe, dus ik was even aan het experimenteren met inzoomen e.d. Een foto van de gehele tuin laat ik nog maar niet zien, want het is momenteel een beetje rommelig in de tuin. Maar met deze foto's lijkt het nog wel wat.

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo,
Wat leuk; weer een nieuwe blog ontdekt! Mooie foto's heb je gemaakt.... en al die dingen die je gefrobelt hebt en het kastje zo mooi gedecoreerd. Kom gauw weer eens kijken hoor !!
Groetjes, Janneke.

LiLi M. zei

Hoi!! Prachtige stofjes weer. Ik vind dat bruin en roze ook heel mooi combineren. Ben weer benieuwd naar al je werkstukken. Mooie planten in je tuin!

casa nostra zei

lijkt me wel leuke stof om daar een vlaggenslinger van te maken. die haakjes zijn ook erg leuk.

Manuela zei

Leuke stofjes heb je bij gepke besteld!!!
Ook die haakjes zijn super!
Een heel fijn weekend!

groetjes Manuela

Elly zei

Jij kunt tenminste nog mooie foto's van je tuin maken, dat gaat bij mij toch echt niet meer lukken hoor! Lekker zo'n stapel stofjes, al zou je er alleen maar naar kijken!
Zie je zondag!!!!
Groetjes van je zus!

Tante Tee zei

Erg leuke stofjes heb je uitgezocht voor een vlaggenlijn hoor! Ik zou ze alle vier er voor gebruiken, combineerd erg mooi met elkaar! Succes met het maken er van!!!

Groetjes Marloes

het lieveheersbeestje zei

Wat heb je nog leuke blompjes in de tuin! En dat fotograferen gaat super hoor, je kunt ze zo in een tuinblad plaatsen! Ik ben net vanmiddag naar de intratuin geweest en ik zag daar minder mooie bloemen, ze hebben enkel nog wat viooltjes, herfstasters en dalia's.. Wat een mooie stofjes om een vlaggenlijn van te maken! Ik heb er laatst ook één gemaakt; echt leuk werk!
Ik ben benieuwd naar het resultaat..(ik wil je niet aan het werk zetten hoor, morgen is het zondag, maar daarna..grinnik).

Bertina zei

Prachtige stoffen heb je gekocht zeg! Daar kun je wel iets leuks van maken, maar zo bij elkaar op de foto is het ook al een plaatje. Mooie tuinfoto's!
Fijne week!

M@risk@ zei

Wat een prachtige foto's. Grappig om te lezen dat je de plekjes allemaal herkend. Wij vinden het ook een heerlijke omgeving om op vakantie te gaan. Niet ver en toch een totaal andere omgeving dan het vlakke wijdse land bij ons.