donderdag 20 november 2008

Hij is er weer !!!!!!

Sorry dat ik een paar weken niet zo actief was op mijn blog, maar mijn mannetje was met de voetbal onnodig het zieknhuis ingeslagen met een zware hersenschudding. Dus die was 2 weken thuis en dan kom je niet zo erg aan bloggen toe.

HIJ IS ER WEER !!!!!!!

Jongens heb je 't al vernomen tiralalalie, tiralalala
Sinterklaas is aangekomen, tiralalalie, tiralala.
Ja, ja, hij is er weer. En daarom werd het tijd voor de herfstspulletjes om plaats te maken voor de beste man met zijn knechten. Sinterklaas, een heerlijke traditie, met natuurlijk ook al het lekkers wat deze tijd met zich meebrengt.En het lijkt wel of met de komst van de Sint ook het guurdere weer meer opspeeld. En de vogeltjes hebben momenteel niet zo heel erg veel meer te eten buiten, dus heb ik samen met de kids lekkere vet ballen met vogelzaad erin gemaakt. En ook een paar dennenappels gevuld met overheerlijk vogelvoer. Nu maar hopen dat de vogels het ook lekker vindenmaandag 3 november 2008

Nieuwe grutjes, knutsels en fotw.

Ik zou nog even mijn knutsels en findings uit de Ardennen laten zien, en ik ben daar ook lekker wezen shoppen. We waren in een grote bouwmarkt, en daar hadden ze tot mijn verbazing een hele mooie grote kerstshow! Wat een leuke spulletjes allemaal. Ik was van plan om niets te kopen, maar ik kon me niet meer in houden dus heb ik toch maar een paar leuke dingentjes mee genomen. Ze zullen ongetwijfeld ook wel hier in Nederland te koop zijn, maar voor het geval dat niet zo was heb ik ze daar toch maar gekocht. Ik heb een aantal mooie kerstballen gekocht.En ik kwam nog een paar hele gezellige dingentjes in het rood-wit tegen dus had ik maar besloten dat mijn keuken deze kerst rood met wit word. Een paar leuke hartjes, een stelletje rendieren en nog een vilten paddestoel. Die laatste had ik ook meegenomen als voorbeeld om hem zelf na te gaan maken. Ik vond hem erg schattig.

Mijn Findings Of The Week van deze week zijn eigenlijk vondsten die ik vorige week al gekocht had, maar toen kwam ik er niet aan toe om ze te laten zien. Het zijn er maar een paar, maar ik ben er wel superblij mee. Als eerst de kaars-kerstboomknijpertjes. Ik zag ze al in menig webwinkeltje en blog voorbij komen en vond ze wel heel erg leuk, en nu zag ik ze op een rommelmarkt in de Ardennen. Ze zijn echt oud, en ik vind zesuper gaaf.

Verder ook nog een oude onderzetter en een hele oude schuimspaan. Ik was er al een tijdje naar op zoek maar kon ze nergens vinden (of heel duur). En nu werd mijn geduld beloond. Leuk zijn ze he? Verder had ik ook nog een mooi schilderij lijstje gekocht, maar die ga ik eerst nog schilderen en er wat leuks mee doen voor ik die op mijn blog zet. En ik had ook nog een bundel met ijzeren kledinghangers gekocht. Daar kun je zo leuk een hartjes hanger van maken. Van de hangertjes heb ik ook geen foto gemaakt, want iedereen weet wel hoe kledinghangers eruit zien toch?


Ik ben op vakantie ook nog even lekker aan het knutselen geweest. Ik had een strokrans mee genomen, en ik heb daar in de tuin en in het bos leuke mossen en andere mooie materialen gezocht en daar de krans mee versierd. Ik vind hem zelf heel gezellig geworden. Het zijn herfstmaterialen, maar het geheel geeft al een beetje een kerstsfeertje.En ze hadden in de Ardennen in de supermarkt toetjes staan in van die kleine schattige glaasjes, en daar zag ik natuurlijk wat leuks in. Dus toetjes gekocht, kids blij met de inhoud en moeders blij met de verpakking. Ik had nog mooi kant liggen thuis, dat eromheen gedaan en kijk eens wat een gezellig resultaat.


Posted by Picasa