maandag 12 januari 2009

Blogaward!

Ik had al gepost, maar ik vergeet nog helemaal mijn 'Your blog is fabulous' award die ik van mijn creatieve zus elly kreeg! Elly, hartstikke bedank voor deze leuke award! Ik zal hem ook gelijk maar even doorgeven voordat ik dat vergeet (heb ik vorige keer namelijk vergeten te doen *sorry*).

De eerste award geef ik aan mijn tante. Ze woont namelijk in Frankrijk en is pas met haar blog begonnen en heeft leuke dingen te vertellen over het leven in Frankrijk.
Neem maar eens een kijkje op haar blog http://tons.skynetblogs.be/

De tweede award geef ik aan Bertina van B-house . Ik mag graag kijken op haar home&decoration blog en ze is zo ontzettend creatief! Ze maakt de mooiste dingen en kan daar hele mooie foto's van maken.

De derde award is voor het lieveheersbeestje . Ze heeft een hele gezellige blog over haar gezin, ze houdt van knutselen (met of zonder kinderen) en mag ook graag naar de kringloop gaan.

En de vierde award geef ik door aan harten 3 . Zij heeft ook een heel gezellig blog over alles wat met het huis en de tuin te maken heeft.

7 opmerkingen:

tante tons zei

Antoinette
Wat ben ik gevleid met de award, maar ik heb wat hulp nodig om hem door te geven. Ik begrijp dat je blogs, uit moet zoeken die jij goed vindt . Maar hoe krijg ik die foto op mijn blog. Misschien kun je me even wegwijs maken. Ook m`n dank voor het promoten d.m.v. het noemen van m`n adres. Hij wordt al aardig bekeken. En hoe krijg ik de adressen van jullie, blijvend op m`n blog.?
Goed muziekie trouwens.

Bertina zei

Hallo Antoinette,
Hartelijk dank voor de award en voor je lieve woorden, jeetje, ik voel me wel erg verwend en gevleid hoor want het is al de derde die ik krijg in dit nog maar net begonnen nieuwe jaar! Het is heel fijn om te horen dat je het leuk vind om op mijn blogje rond te neuzen en inspiratie op te doen! Wat dat betreft is het een geweldige uitvinding dat bloggen, ik had niet gedacht dat ik er zo "verslaafd" aan zou raken! Tijd tekort wat dat betreft!
Nogmaals dank en ik zal het in mijn volgende post noemen!
Groetjes Bertina

Elly zei

Hehe, daar ben ik dan ook weer eens! Je vorige post was ook leuk, die flesjes zijn heel schattig, maarre.... dat emaille is toch helemaal niet jouw kleur! Meer de mijne dacht ik zo (hint!)hahaha! Zie je misschien morgen bij Marianne?

rosabeer zei

Gefeliciteerd met je award.
Leuke aankopen heb je gedaan in de kringloop. Na de kerstspullen is het nu weer tijd om een klein beetje het voorjaar in huis te brengen is je aardig gelukt met van die gezellige kleurtjes.
groetjes Marja

Janneke zei

Hoi Antoinette,
Heel erg bedankt voor de AWARD die ik van jou hen mogen ontvangen, voel me heel erg vereerd !! Ga er nog even over nadenken aan wie ik hem doorgeef ... moeilijk, moeilijk er zijn zoveel leuke blogs :) !!!!
Nogmaals erg bedankt en een prettig weekend gewenst.
Janneke.

M@risk@ zei

Gefeliciteerd met je award.

marga zei

Gefeliciteerd met je award.
Fijn weekend