maandag 12 januari 2009

Verfrissing in huis.

Zo, nu de kerstspullen allemaal weer deur uit zijn werd het weer eens een beetje tijd voor wat nieuwe plantjes in huis. Lekker de boel weer schoongemaakt en opgefrist. Deze zilverblad plantjes vind ik altijd heel gemakkelijk en zeer decoratief met hun grijze zachte bladeren. En als ik ze binnen zat word, kunnen ze altijd nog naar buiten. Het is eigenlijk een perkplantje maar tegenwoordig kun je ze het hele jaar kopen.


En ook een paar bloeiende plantjes in huis gehaald. Ik zag de primula's en vind dat altijd van die gezellige plantjes, en ze halen gelijk een beetje voorjaarsgevoel bij me boven. Ik hoop dat ze het een beetje volhouden bij me, want ik ben niet zo'n ster in bloeiende plantjes verzorgen (schaam).


Zo probeer ik het ook maar eens met de mini gerbera plantjes. Wat een schatjes zijn dat! Zo lief vind ik ze om te zien.En ik ben van de week ook nog weer even bij de kringloop geweest, en daar heb ik schattige flesjes gescoord. 2 melkfles modelletjes maar dan in het klein, en 1 bolbuikje. Ik heb er gelijk een paar lieve bloemetjes in gedaan, en er met touw een paar maria medaillonnetjes aan gehangen en voilla, heel eenvoudig weer wat leuks in huis. Ook vond ik daar nog een ontzettend leuk emaille dekschaaltje. Daar ben ik echt superblij mee.


3 opmerkingen:

Anoniem zei

Antoinette
Laat ik nu eens de eerste zijn. Ik heb gemerkt dat je een trouwe lezer van m`n blog bent. Geweldig van je
Het ziet er al helemaal een beetje voorjaarsachtig uit bij je. Zijn dit , ornithogalum die je in die glazen potjes hebt. Mooi! Je grootvader importeerde die vroeger uit Zuid Afrika, Tante Tons

Miss Marple zei

Herrlijk, hè? Al die kerstprul weer naar zolder...Ik ben ook gewoon blij dat alles weer fris en opgeruimd is.

Leuke flesjes!

LG en een prettige week! - Irma

Anoniem zei

he lieve twaatje.Ik heb je blog bestudeerd en ik vind hem of is het haar hardstikke geinig.Marian helpt me om dit op de computer te krijgen. Het is voor mij nog allemaal abra ca da bra.Nou doei, mampie.