donderdag 29 januari 2009

Trakteren!

Onze Lars werd gisteren 6 jaar, en dat moest natuurlijk gevierd worden. En daar hoort natuurlijk ook een traktatie bij. Tja, en wat moet je dan weer verzinnen. Je wil toch wel met iets origineels aan komen, wat ook niet te veel kost en ook niet zo heel veel werk is. Toen liep ik in de action langs van die gele schoonmaakdoekje's, en dacht; daar kan ik vast wel wat mee. Dus thuis zitten denken en knippen en naaien en toen is dit het resultaat geworden. Allemaal spongebob-en. Een kwart van zo'n vaatdoekje rondom dicht genaaid met de traktatie erin. En spongebob er op getekend. Nou, ze zijn leuk geworden toch? Lars heeft gelukkig maar 11 kinderen in de klas, dus ik was zo klaar. Het was een gezellig geheel zo. En de kinderen vonden het ook enig.


11 opmerkingen:

ChurchchaiR zei

Heel origineel die Sponsjes !!!

brocaatje zei

Gefeliciteerd hoor met je Lars!
Leuke orginele traktaties,slaat vast aan!

LiLi M. zei

Van harte gefeliciteerd jullie allemaal! Wat een leuk gezicht al die Sponge Bobjes! Heel erg leuk, jammer dat ik daar nu helemaal uit ben. Ik heb ook nog wel eens een heel jaar van die Sponge Bob koekverpakkingen bewaard opengeknipt en daar en zakje chips ingedaan en nog een kauwgum, was ook leuk, niet duur en niet al te veel werk. Behalve natuurlijk dan dat ik op het moment surprême nergens meer de gespaarde verpakkingen kon vinden!

Janneke zei

Beetje laat misschien maar bij deze nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag Antoinette !! En natuurlijk gefeliciteerd met je zoontje Lars :) Wat een feest allemaal.
Ik denk dat hij supertrots was dat hij op zoiets leuks mocht trakteren :)
Echt geweldig gemaakt, hoe kom je erop !!
Groetjes, en alvast een prettig weekend gewenst.
Janneke.

Bonnie zei

Wat een leuke sponsjes zeg, je moet het maar verzinnen.
Super.
Fijn weekend

rosabeer zei

Gefeliciteerd met Lars en natuurlijk ook met jezelf (een beetje te laat maar wel gemeend).Wat is je buffetkast mooi geworden, wat een werk zal dat geweest zijn.
groetjes en een heel fijn weekend.

Elly zei

Echt héél leuk zijn ze Twa, en ik heb ze in het echt gezien, dus ik weet waar ik het over heb, hahahah!!! Tja, 11 is nog te doen, dat valt bij mijn kids niet mee met die grote klassen!
Nou even rust met alle verjaardagen, straks in februari nog een paar!

M@risk@ zei

Nog van harte met je verjaardag en die van je zoon, wat een leuke verrassingen allemaal weer. De traktatie van je zoon is wel heel erg leuk.

Annelein zei

Wat leuk dat je bij mij bent wezen kijken. Oudesluis, volgens mij zijn wij daar vrijdag dicht in de buurt geweest. We moesten in Den Helder zijn en volgens mij heb ik op de kaart het dorpje gezien.

Kon het niet nalaten even een bezoekje terug te doen. Moet zeggen, dat ik het een heel origineel idee vind van die spongebob zakjes. En natuurlijk... nog gefeliciteerd.

VANMARIEKE zei

Wat een leuk traktatie idee! En was het een succes? Vast wel....

idémakeriet zei

Wat een originele sponsjes.
Je moet er maar op komen, vaatdoekjes.
Je zoon zou wel trots geweest zijn op zijn crea bea van een moeder.
Eeen fijne dag.
Groetjes Gerda.