zondag 25 januari 2009

I'm back (en een jaartje ouder).

Het was weer even rustig op mijn blog, en ik was ook niet zo actief, met kijken op jullie blog's, maar er werd hier hard gewerkt in huis. Weten jullie nog die buffetkast die ik een keertje bij de kringloop had gekocht? Het zal wel niet meer, want dat is ook alweer heeel lang terug. Nou ja, die moest ik dus aldoor nog schilderen (*schaam*). Maar nu eindelijk de zin en tijd ervoor gehad, dus flink aan de schilder geweest. Nou en als je dan toch bezig bent, kunnen de muren eigenlijk ook wel een opfrisser gebruiken en tja, het plafond eigenlijk ook wel. Kortom we hebben de hele keuken (behalve het keukenblok) onder handen genomen. We hebben alles lekker in lichte kleuren geschilderd. En de kast, daar ben ik superblijk mee. Ik vind hem heel mooi geworden en we hebben er ook leuke knoppen en greepjes opgezet. Ik heb maar even kleine foto's in deze post gebruikt, anders werd het wel een hele lange post.Zo is de kast nu. Ik zal volgende keer nog wel even meer foto's van de kast en keuken maken, maar dan hebben jullie nu even een kleine indruk.

Zoals gezegd ben ik weer een jaartje ouder geworden en dat moest natuurlijk gevierd worden! Ik had op het laatste moment (dat bedenk je eigenlijk altijd een beetje te laat) zelf nog even een vlaggenlijntje voor mezelf gemaakt. Wel een beetje de simpele uitvoering vanwege tijdgebrek maar daardoor niet minder leuk.

En ik ben natuurlijk super verwend door iedereen. Van mijn lief kreeg ik een Silhouette digital craft cutter! Dat zegt waarschijnlijk niet iedereen wat, maar dat is een apparaat wat je op de computer aansluit, en dan kun je op je pc letters of figuren invoeren en dan snijd dat apparaat die figuren uit het papier wat je ein stopt. Net zoiets als een printer, maar ipv printen, snijd ie. Ik ben daar natuurlijk superblij mee. En ik heb weer een hoop ideen om te gaan scrappen, dus ik popel om hem te gebruiken. Verder kreeg ik ook nog een tuinbon (die zal wel snel besteed zijn), een lidmaatschap op het Scrapbook magazine en nog heel veel leuke dingen. Van mijn zus Marianne kreeg ik dit mooie hart en 2 leuke opgepimte glazen potten met heerlijke snoepjes erin.En ik hoef jullie waarschijnlijk niet te vertellen van wie ik dit lieve notitieboekje gekregen heb. Aan de stijl te zien weten jullie wel dat ik dit boekje van mijn grote zus heb gehad.


En ik had van mijn oudste een mooie bos gemengde tulpen gehad. Zelf uitgezocht en van zijn eigen zakgeld betaald..... Nou, dan smelt je hart toch? Wat een lieverd he!

En van Tante Corrie kreeg ik 2 leuke gastendoekjes voor op mijn maritieme toiletje. Ze heeft er zelf een rand op geborduurd met visjes. Schattig he?

En verder nog leuke dingetjes voor mijn opgeknapte keuken. Ik was alleen nog een beetje aan het twijfelen of ik het naturel zou houden of iets met rood erbij, maar op het laatst bedacht ik me om het neutraal te houden, maar de cadeautjes waren al gekocht, dus kreeg ik rode assecoires voor de keuken. En ik vind het toch wel heel erg leuk een beetje rood erbij, dus natuurlijk superblij met de spulletjes.

Deze kussens vind ik ook helemaal geweldig. Ik kreeg ze van mijn vriendinnen. Zijn ze leuk of zijn ze leuk? Ze zien er zo gezellig uit.

3 opmerkingen:

LiLi M. zei

Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Leuk dat je ook allemaal van die crea cadeautjes hebt gekregen. Je kast is werkelijk een plaatje geworden!

het lieveheersbeestje zei

Gefeliciteerd met je verjaardag! Wat ben je heerlijk verwend... Zelf vind ik het ook altijd nog heerlijk om jarig te zijn (for the record; 24 februari is het weer zover), heerlijk!
Wat een mooi handdoekrandje en die kussentjes...prachtig! Maar ik vind de kast het allermooist, wat een werk zeg, dat is echt een overwinning!
Fijne week toegewenst!

casa nostra zei

ik ben een beetje te laat maar alsnog gefeliciteerd. wat is je kast mooi geworden zeg en meestal komt van het een het ander.