maandag 9 februari 2009

Happy birthday part 2

Ik kreeg een beetje commentaar dat ze spongebob nou al lang genoeg gezien hadden, dus werd het weer tijd voor een nieuwe post. Maar aangezien we midden in een verbouwing zitten en alles onder het bouwstof ligt, en mijn hele huis vol met balken en planken liggen had ik ook niet zoveel leuks om te fotograveren in huis. Maar ik had nog een verlate verjaardags visite van mijn schoonzus en zwager en die hadden een ontzettend leuk cadeautje meegebracht. En helemaal zelf gemaakt door mijn zwager. Een leuke zinken bak met kruidenplantjes erin. En er hing ook nog een leuke loden label aan.


En ik had van Elly al zo'n leuk notitieboekje gekregen, maar dat was nog niet alles, ze had er ook nog een lief stapeltje met mooie geborduurde servetten bij gedaan. Ze was ze op mijn verjaardag vergeten mee te nemen, vandaar dat ik ze wat later kreeg. Ik vind ze echt heel schattig.En, naar aanleiding van de 'biggest card swap ever' waar ik vorig jaar aan mee gedaan had kreeg ik ook een heleboel zelf gemaakte kaarten voor mijn verjaardag. Echt superleuk allemaal, en vanuit de hele wereld; Australie, Italie, Amerika, Engeland en natuurlijk ook vanuit Nederland.
Ik had er aleen nog geen foto's van gemaakt vandaar dat die ook een beetje verlaat zijn. Maar ik wilde ze graag nog even laten zien.
En ik had ook nog even tijd om wat te naaien. Ik zag in menig webwinkeltje van die leuke knijperzakjes voorbij komen, en ik vond ze zo grappig, dat ik me er ook aan gewaagd heb. En ik moet zeggen; ik ben best tevreden met het resultaat. Ik vind hem leuk geworden.

5 opmerkingen:

LiLi M. zei

Hoezo ik heb nix te fotograferen? Meid, wat een verwennerij allemaal en je knijperzakje is perfect geworden. Leuk dat zo'n swap nog een staartje heeft. Ik ben zelf dol op gezellige post, wie niet?, dus het lijkt me hartstikke leuk om nog eens zo'n hele stapel extra te ontvangen. Ik weet niet meer of ik je al gefeliciteerd had, maar beter 2 keer dan geen en natuurlijk wil ik jullie ook nog succes wensen met de verbouwing!

rosabeer zei

Niks te fotograferen ? Ik zie alleen maar leuke foto's. Je zou niet zeggen dat je in een verbouwing zit bij het zien van al dit moois. De knijperzak ziet er heel leuk uit.
groetjes en sterkte met de verbouwing.

het lieveheersbeestje zei

Nou, dat noem je dus niks...ik vind het heel wat hoor! (Misschien kun je het verbouwingsstof laten zien zo 'voor' en 'na'...) Je bent echt heerlijk verwent met die leuke kadootjes en wat een handige zwager heb je! Volgens mij is de hele familie bij jullie kreatief, zelfs de aangetrouwde familie. Ik ben helemaal dol op je knijper zakje, super leuk! (Ik zit net te bedenken dat het ook leuk zou zijn van dat tafelzeil.)
Veel sterkte met het stof!!

jo2see zei

Leuk die knijperzak, een leuk idee voor een paar kledinghangers die ik net uit mijn kast heb gehaald, een lap stof ligt vast ok nog wel ergens.

Elly zei

Zeker leuk zeg die zinken bak!!! Heb ik ook niet een zwager die dat kan??? Mwah... denk het niet! Je knijperzak is ook supergoed gelukt en dan die servetten..... wat een leuk kado, hahaha!!!!!
Al je kaarten had ik al in het echt bewonderd, da's nou nog eens gezellige post!