woensdag 4 maart 2009

I am still alive!

Ja hoor, ik ben er nog. Het is zowat alweer een maand geleden sinds mijn vorige post (schaam).
Maar we zijn nog steeds volop aan het klussen in huis zodat het bloggen er een beetje bij in schiet. Ik heb ook al een maand niet meer bij jullie gekeken, dat ga ik straks ook even doen. De verbouwing is al bijna klaar, ik heb straks een hele mooie naai en knutselkamer (ik kan niet wachten...) en de jongens hebben een ruime speelzolder. De speelzolder is al klaar, al het speelgoed heb ik naar boven gesjouwd. Wat een spullen hebben die kids toch. De vloerbedekking hebben ze zelf uitgezocht. Ze zijn heel erg blij met hun eigen zolder. Er moet nu alleen wat afgewerkt worden en nog heel veel geschilderd want de overloop is ook onder handen genomen (daar zitten 4 deuren) en de trap naar boven kon ook wel weer een likje verf gebruiken. We zitten dus nog steeds een beetje in de troep, maar het end is in zicht. In de kamer zijn ook de meeste spullen weer weg, dus ik had wel weer zin om het weer wat gezellig te maken in huis. Op de salontafel heb ik een paar bosviooltjes gezet. Die zijn zo ontzettend schattig, en geven al een beetje het voorjaarsgevoel. Het tafellopertje heb ik trouwens zelf genaaid van 2 theedoeken (dat idee heb ik een tijdje terug gezien op de blog van harten3 ).

Ik had nog even 2 leuke potten gekocht voor mezelf. Daar had ik zomaar zin in. Ik had ze natuurlijk helemaal niet nodig, en moest flink wat verschuiven om een plekje voor ze te vinden, maar ze staan erg leuk, ik heb ze in de keukenkast gezet. Met een Muehlenbeckia erin.


En ik kwam ook nog deze leuke rieten bollen tegen, met een opening erin voor een plantje. En ze waren ook nog eens in de opruiming, dus kon ik ze helemaal niet laten liggen natuurlijk, dat snap je wel. Leuk met narcissen erin. Ik heb gekozen voor 'bridal crown', die vind ik altijd erg schattig.

8 opmerkingen:

LiLi M. zei

Nou ik ben benieuwd hoor naar je nieuwe ruimtes. Heerlijk als je de troep weer achter de rug hebt en je kunt gaan inrichten. Gezellig je plantjes, zo haal je echt het voorjaar in huis. Groetjes!

LiLi M. zei

Ja, ja dat klopt. Ik heb jouw blog in mijn google reader staan. Op je google startpagina of via picasa kun je naar de google reader en zo kun je je abonneren op heel veel blogs. Dat lijkt tijd te schelen want je hoeft niet meer langs te gaan om te zien of iemand wat gepost heeft, maar uiteindelijk heb je zoveel blogs in je reader staan dat je er dag en nacht achter door kunt brengen. Hahaha! Soms laat ik daarom ook maar de boel de boel, maar over het algemeen ben ik snel, want ja, zeg nou zelf, als je wat schrijft wil je toch ook een reactie! Of meer!
Nog vragen? Stel ze gerust!

Eveline zei

Hoi, leuk dat je langs kwam op mijn blog. Ik heb even gezellig door jouw blog gebladerd, denk dat ik morgen maar even langs het tuincentrum ga! Leuk al die bloemen en planten.
Eveline.

lia zei

Nou het ziet er op je tafel met je eigemaakte kleedje super uit hoor!
Mooie sfeer.
En je hebt altijd eerst troep wil het er mooier van worden.
Maar dan heb je ook wat.

Alvast een pr weekend groetjes Lia

Elly zei

Héééé zusje, was je er ook weer eens?!? Het is inderdaad erg mooi geworden bij jullie en zo'n hobbykamer wil ik ook wel! Gezellig die nieuwe potjes met plantjes, lekker fris!

Miss Marple zei

Hoi Antoinette
leuk om weer wat van je te lezen! Ik zit mee te popelen om je nieuwe "eigen" kamer te kunnen zien. Met al die plantjes en bolletjes zie je helemaal niet, dat het een rommeltje in jullie huis is...:-)

Ik wens voor je, dat het allemaal snel achter de rug is, zodat je je helemaal weer op het inrichten en mooie dingen maken kunt richten.

LG en een fijne zondag - Irma

Janneke zei

Hoi Antoinette,
Wat grappig: zelf ben ik er ook een mannd uit gemweest (drukte en computer kapot) en kom ik nu weer bij je langs en zie ik het theedoeken tafelkleedje, hahaha. Zo toevallig. Die kleur staat super trouwens met dat zink en glas-werk !
Groetjes, Janneke.

Pien zei

Wat een mooie bloempotten.
Mag ik vragen waar je die vandaan hebt. Leuke foto's.
Groetejs,
Pien