woensdag 4 juni 2008

Wedstrijd mei CSW

Op het forum van het CSW (creatief scrap work) organiseren ze elke maand een scrap wedstrijd. Het is dan de bedoeling dat je een LO (lay out) maakt met een bepaalde opdracht. En ik vind het leuk om daar aan mee te doen. De opdracht van de maand mei was: maak een echte (stoere) mannen LO. En aangezien mijn gezinnetje alleen (buiten mij om) maar uit mannen bestaat dacht ik dat dat wel moest lukken. Ik vond hem zelf wel erg leuk geworden. Helaas niet gewonnen, maar dat maakt niet uit.
7 opmerkingen:

LiLi M. zei

Ik vind het altijd zo leuk als je aan een challenge meedoet dat je dingen maakt die eens buiten jezelf liggen, ouderwetse dametjes met vogels of in dit geval stoere mannen. Mooi gelukt hoor en daar gaat het om!

Anoniem zei

Hoi Twa, wat een leuke dingen heb je allemaal weer gemaakt. En hele leuke pakketjes laten bezorgen. Je bent lekker bezig met je weblog. Ik hoop dat het nu een keer lukt om een berichtje achter te laten .
Groeten Bianca

My lovely cottage zei

hij is zeker leuk geworden, jammer dat je niet gewonnen hebt.

Marianne zei

Hoi Twa. Leuke scrap van je mannen. Jammer dat je niet gewonnen hebt. Ik heb van de week een kant en klaar pakket van K & Company gekocht voor een miniboekje, om uit te proberen of scrappen me ligt. Ik heb het forum gevonden, ik zal er eens rondkijken. Groetjes, Marianne.

het lieveheersbeestje zei

Grinnik... Had bij ons thuis kunnen zijn, immers, mijn dochter en ik moeten het doen met vier mannen... (helaas houdt zij ook van voetbal, snik..)

Elly zei

Zo, wat een leuk lootje zeg! Dit zijn de herinneringen voor later hè! En een rak is een soort kadootje, meestal bestaande uit een paar kleinigheidjes.
Welterusten, je zus!

Frumpies world zei

O wat een gave lo zeg en de spulletjes die je gekocht hebt, zijn zooo leuk!!!xxxWendy.