vrijdag 20 maart 2009

Bloemen en beestjes.

Zo vertel ik twee posten terug nog dat ik nooit bloemen krijg, en prompt krijg ik gister een bos rozen! Ik had namelijk op marktplaats iets gratis af te halen gezet, en toen ze het kwam halen nam ze een bos bloemen mee, nou dat is toch wel attent. Ik heb er wel zelf even een boeketje mee gemaakt met wat groen uit de tuin, en mijn 2 nieuwe kleine kannetjes die ik van de week bij de kringloop gekocht heb er mee gevuld.


Zo, en nu nog even een foto van Eddie, die morgen alweer 1 week is. En nog een paar foto's van de pups, die ondertussen al ontzettend groot (voor zover mogelijk is) zijn geworden. Joris, de stiekemerd ging heerlijk op de bank liggen slapen (wat natuurlijk niet mag). Maar voordat ik hem eraf stuurde heb ik er eerst een paar foto's van gemaakt, want hij lag wel heel erg lekker.9 opmerkingen:

Bonnie zei

Wat heerlijk is dat om zomaar bloemen te krijgen....nu kan ook jij van zoiets moois genieten.
En dan dat nieuwe leven daar bij jou.....als dat geen lentegevoelens oproept....
Fijn weekend

The Old and the Beautiful zei

Ach,is Eddie morgen alweer een week?
Gaat de tijd toch snel zeg.
En prachtige bloemen zeg die je mooi geschikt hebt.

Fijn weekeind.
Gonda

LiLi M. zei

Wat leuk dat iemand toch een aardigheidje voor je meeneemt al is het gratis, nu zijn jullie allebei blij! En wij genieten mee. Wat een snoepie zeg jullie veulentje, hij lijkt wel zo'n mooi Steiff pluche beest. En jullie pups mogen er ook zijn, je hebt vast je handen vol met je menagerie, maar je zult er ook wel ongelooflijk veel plezier van hebben, goed weekend!

lia zei

Nou, dat is een leuk bosje geworden.
En wat een lief veulentje? [dat had ik gemist] Vooruit ben toch bezig, de hond is ook leuk. hihi. Maar straks denkt hij dat het vrouwtje het toch wel goed vind dat hij op de bank ligt.
prettig weekend
groetjes Lia

Miranda zei

Wat een boefjes zijn die puppies toch. Ook die van hier probeert alles uit. En jullie ezeltje lijkt mij ook zo een lievertje. Succes met de beestenboel en geniet van je bloemen! Groetjs uit Virginia

het lieveheersbeestje zei

Wat een schattig knulletje is dit toch! En dan ook nog zo'n heerlijke bos bloemen...ik kan wel zien dat je mooie boeketjes maken kunt!

Elly zei

Wat zijn die kleine barreltjes toch een komische hondjes om te zien! En met Eddie gaat het ook goed zo te zien! Pffttt wordt wel verwarrend hoor, Freddie, Eddie Joris, Boris.....!
Gezellig je kannetjes met bloemen, ha, ik val af en toe stijl achter over van je! Nooit gedacht dat je die leuk zou gaan vinden! Maarre.... goed gedaan hoor zussie!

tons zei

Tja Antoinette, Eddie begint al een pientere jongeman te worden. Bij jou veel beesten en bij Elly nu ook twee hondjes, van wie zouden jullie dat toch hebben?
Maar, hartstikke leuk. Tante Tons

Pien zei

Hihi,
wil je even op mijn blog kijken?
Ik heb een verrassing voor je.

Groetjes,
Pien