donderdag 26 maart 2009

Awards en Amaryllis.

Ik kreeg maar liefst 2 awards uitgereikt! De kreativ blogger award. Daar ben ik natuurlijk super trots op, het is toch leuk dat je blog bekeken word en helemaal als de mensen het waarderen wat je allemaal post. Ik kreeg er 1 van Evelien van teatime . Ze is nog maar net met haar blog begonnen maar ik vind het nu al erg gezellog op haar blog. En de 2e award kreeg ik van Pien van something and more... Ook dit is een heel gezellig blog over huis, tuin en interieur.
Meiden, heel erg bedankt voor deze awards. Nu is het de bedoeling om de award weer door te geven aan 7 andere bloggers, maar daar moet ik nog even over nadenken, want ik zag dat deze award al door vele mensen is ontvangen.En deze mooie Amaryllis heb ik zelf opgekweekt uit een bol. Hij is prachtig geworden. Maar hij werd voor de vaas waar ik de bol in had gezet iets te topzwaar, dus heb ik hem er toch maar uitgesneden en op de vaas gezet. Ik vond hem zo mooi, dat ik hem even op de foto moest zetten. Ik heb er 2 maar die andere is nog niet helemaal in de bloei.


Posted by Picasa

4 opmerkingen:

Bonnie zei

Wat een schoonheid niet....deze bloemen. Dat zoiets zomaar ontstaat.
Daar kun je echt van genieten en straks nog een keer bij de andere bloem.
Mooi....
Fijne dag

LiLi M. zei

Van harte met je 2 awards!!
De bloemen blijven mooi, heerlijk dat je er zo van geniet!

The Old and the Beautiful zei

Twee awards nog wel. Top zeg!
En ik ben ook een amarilis aan het kweken maar dat duurt nog best wel lang he voor het iets word?
Als het goed is heb ik ook een witte.
Hopelijk word hij net zo mooi als die van jou.
Groetjes,
Gonda

LiLi M. zei

Hallo Antoinette,
Ik heb je -geheel vrijblijvend- getagged. Schrik niet hoor, je hoeft in het geheel geen hartsgeheimen te vertellen, zie maar wat je er mee doet. Ik probeer altijd de mensen die mij taggen niet teleur te stellen, maar ik zeg je nog maar even met nadruk dat ik niet snel teleurgesteld ben, als je er niets mee doet, even goede vrienden, als je hem oppakt, nog beter!
Fijn weekend!