zaterdag 14 maart 2009

Nieuw leven!

Wat heerlijk, het voorjaar is in aantocht, en wat is er dan leuker dan jonge lammetjes en dartele veulentjes in de wei. Nou, dat dartele veulentje zal ik vaak gaan zien hoor. Mijn pony Sarah heeft namelijk haar veulentje gekregen vanmorgen!!!! (samen met haar mannetje Elco natuurlijk, maar die heeft er niet zo heel veel werk aan gehad). Het is een hengstje en hij heet Eddie. Is het niet een schatje?


11 opmerkingen:

La Flotte zei

Wat geweldig Antoinette, zo lief om te zien en mee te maken!
Ik zat van de week je beestjes te tellen maar jullie hebben er nogal wat!
En nu nog 1 erbij...heerlijk dat jong spul!
Groetjes Heidi

LiLi M. zei

Nou als dit geen lente is...! Schattig! En dan is het nu ook nog eens heerlijk lenteweer. Geniet ervan, een fijne zondag!

The Old and the Beautiful zei

Wat geweldig om dit van dichtbij mee te kunnen maken zeg.
Als je daar niet de lente van in je hoofd krijgt ;-)

Geniet ervan.

Groetjes,Gonda

Cindy at her Country Home zei

*G*E*F*E*L*I*C*I*T*E*E*R*D met E*D*D*I*E !
Wat een Antoinette, jij bracht weer leven op je blog maar dit is GEWELDIG. M'n dochter Jodie (ontzettende paardengek echt TE) zit met haar neus gedrukt tegen het beeldscherm, kan er niet eens bij. Van mij en Jo een heerlijke dikke knuffel en daar hoort een dikke zoen voor op z'n neus bij voor Eddie, en ook een beetje voor jou hoor... hihihi! Hinnik groetjes van ons, Cin XXX Ohja, nu druk ik m'n neus op het beeldscherm wat zijn je roze rozen PRACHTIG!

Cindy at her Country Home zei

struikel gewoon over m'n woorden, moet zijn: Wat een schatje Antoinette hahaa...jij ook hoor!

het lieveheersbeestje zei

Ach wat lief! Gefeliciteerd met deze gezinsuitbreiding hoor! Ik hoop dat alles goed gaat met moeder en kind, maar je houdt ons vast wel op de hoogte.. Lekker Veel Veulen Fotootjes maken hoor!

Miss Marple zei

Van harte!!!! Ik kan voor de rest alleen maar ohhh en ahhh zeggen!
Ik verheug me nu al op de nieuwe fotos!

LG - Irma

tante tons zei

Het is inderdaad een schatje Antoinette. En een flinke baby ook nog.
Moge jullie er heel veel plezier aan beleven en dat hij op mogen groeien tot een flinke brave hengst.groetjes Tante Tons

Elly zei

Gefeliciteerd Twa!!!! Wat weer een schatje!!! Ik had het heugelijke nieuws natuurlijk al gehoord, maar deze foto´s geven er nu een (héél lief!) beeld bij! Mooie begin van de lente!

Janneke zei

Prachtig, wat een dot van een veulentje...echt een lente-teken !!! Hoe gaat het met moeder Sarah ? Is ze erg trots op d'r kleintje ? Nou jullie natuurlijk in elk geval :)
Groetjes, Janneke.

theeleuten zei

hallo, wil je even op mijn blog kijken,ik heb een verrassing voor je,groetejes...