woensdag 11 maart 2009

Flowers.

Bloemen, ik ben er gek op. Ze brengen zoveel kleur en sfeer in huis. Toch moet ik eerlijk bekennen dat ik voor mezelf niet zo heel vaak bloemen koop. Ik vind het dan ook heerlijk als ik zo nu en dan een bloemetje krijg (hint voor mijn mannetje...). Soms verkopen ze op het werk ook wel eens wat bosjes bloemen, en wat er dan na afloop over is mogen wij dan mee naar huis. Daar ben ik wel voor te porren natuurlijk. Zo ook deze gele roosjes. Met wat groen uit de tuin maak ik daar dan een gezellig bosje van.

En zo was er ook een bosje met roze roosje over en die wilde ik natuurlijk ook wel mee naar huis. Met wat skimmia uit de tuin erbij heb ik m'n armeluizen zilveren vaasjes voorzien van een mini boeketje.6 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Antoinette
Soms ben ik jaloers op de schat aan bloemen die bij jullie in de winkel te koop is. Hier is geen tiende en dan ook nog niet te betalen. Zo zag ik van de week een bos lelie,s en de bloemen waren al bruin, voor dertien euro een bos. Ze moesten zich dood schamen. Ja wat een leuke kippen he. Het heeft bij ons ook een paar jaar geduurd, nadat de vorige van ouderdom de soep in zijn gegaan (kan dit? En ik had meteen een kadootje voor Tokke en die is er onwijs kuin mee. Hoe is het met de verbouwing? al af? groetjes Tante Tons

rosabeer zei

Bloemen brengen sfeer in huis, maar mannen begrijpen dat niet altijd (lol). Ik koop mijn bloemen altijd op de markt (we hebben een bloemenman die nog leuke prijsjes rekent en ook nog niet geheel onbelangrijk bloemen van goede kwaliteit levert) een paar verschillende soorten en maak daar dan meerdere boeketjes van. Dan staat er zelfs een boeketje in de keuken.
groetjes een fijne week en sterkte met het verbouwen.

Bonnie zei

Leuk zeg die fotos van de bloemen.
Geel knalt er echt uit....maar mijn lievelingskleur zijn toch die rose......heerlijk.
Ik heb genoten.
Fijne avond....oh ja ik ga je volgen hoor

Elly zei

Vrolijke plaatjes Twa! Lief dat rose in het armeluizen zilver! Ik heb eigenlijk altijd wel bloemen in huis, ik mis het gewoon als de vaasjes leeg zijn!

het lieveheersbeestje zei

mooi, al die bloemen! Ik heb laatst zelfs een bosje anjers vanuit engeland mogen ontvangen en ze hebben ook nog drie weken gestaan! Hoe dat nu kon? Ik zag dat de rozen in de tuin al heel kleine groene puntjes krijgen...ik kan ook niet wachten op de bloemen.
Leuk he, dat 'volgen', ik ben je nu dus ook gaan volgen hoor!
Groetjes.

Miss Marple zei

Dankjewel voor deze heerlijke lente boeketjes!

LG - Irma