vrijdag 26 september 2008

Haps

Gister ben ik met Elly naar de Forumdag van Picasa in Haps geweest. We reden met Natasha en Esther mee. Ik heb een hele gezellige dag gehad. Er waren wel iets van 55 vrouwen, met allemaal dezelfde woon, tuin, knutsel intresse. Heel grappig om te zien hoe de meiden van het Forum er in het echt uitzien. En er waren ook super lekkere hapjes, taart, salades en andere lekkernijen. En het was ook de bedoeling dat je een swapcadeautje ging maken (voor een nog onbekende picasagirl), en die werden op de dag zelf ook weer uitgedeeld, dus je kreeg ook een swapcadeautje van iemand anders. Deze leuke gevulde gaasmand heb ik gekregen, en hij is gemaakt door Esther. Ik vind hem echt hartstikke leuk.
En deze krans had ik voor mijn onbekende swapmaatje gemaakt. Best moeilijk, want je weet absoluut niet voor wie hij is, dus ik had iets neutraals gemaakt. Ik hoop dat hij in goede aarde is gevallen.8 opmerkingen:

LiLi M. zei

Fijn dat het een geslaagde dag was! Ik weet wel zeker dat de ontvanger ook blij was met zo'n mooie krans. Jij bent ook verwend, prachtige mand, complimenten aan Esther!

het lieveheersbeestje zei

Wat leuk zeg, zo'n gezellige dag! Maar waren jullie met zo veel dames bij iemand thuis, of is er iets afgehuurd? Jammer dat ik niet bij picasa zit, lijkt me heerlijk om eens gelijkgestemden 'live'te ontmoeten! Hier kom ik weinig, eigenlijk geen, knutselige-homedeco-types tegen.. Wel aardige dames hoor, daar niet van, maar ik ben toch blij met het internet hoor! Je kadootjes zijn heel mooi, die krans is echt prachtig!

Bertina zei

Dat is vast een heel gezellige dag geweest! Ik kijk wel eens stiekum mee op het forum, maar doe zelf niet actief mee. Had inderdaad gelezen over jullie forum dag.
Leuke cadeautjes heb je gekregen zeg en die krans die je zelf hebt gemaakt is ook prachtig.
Groetjes en fijne zondag!

casa nostra zei

ja wat was het gezellig he. leuk ook dat ik je nu eens in het 'echt' ontmoet heb. mooie swap heb je gekregen en een mooie swap heb je gemaakt.
grtjs,

Anoniem zei

Hoi Antoinette,
Wat leuk voor je dat je zo'n gezellige dag gehad hebt !
Het zal wel een heel gekwebbel geweest zijn :) De krans MOET wel in goede aarde gevallen zijn hoor.
Fijne week nog, groetjes, Janneke.

Elly zei

Ja, het was gezellig hè! En jij had ook al zo'n geweldige swap gekregen! Heeft ie al een mooi plaatsje? Oh, waar zijn je fotw's???????? Geen tijd gehad?
Nou ja, volgende keer beter!
Kus van je zus!

M@risk@ zei

Leuk dat jullie zo'n gezellige dag hebben gehad. Wat je gekregen hebt ziet er prachtig uit en ook jouw creatie is heel erg mooi.

monique zei

Wat fijn dat het zo'n gezellige dag was.
WEat een prachtige cadeaus heb je ontvangen en gemaakt.
Ik baalde ervan dat ik niet kon komen. Ik was vorig jaar wel geweest en toen vond ik het ook super gezellig.Wie weet volgend jaar weer.
groetjes,
Monique.